Velkommen/Vår historie/MF-professor Arvid Tångberg

MF-professor Arvid Tångberg

18. Juni 1993

Siden 5.september ifjor har Arvid Tångberg, professor i Det gamle testamentet ved Menighetsfakultetet i Oslo, og Jan-Aage Torp hatt et tett samarbeid, og de er blitt nære venner.

Tångberg kom til Torp etter det første folkemøtet mot partnerskapsloven på Jernbanetorget den 5. september og sa: "Det jeg har vært vitne til her idag er intet mindre enn et moderne uttrykk for Elias oppgjør mot Baals-profetene. Hvis du trenger meg i kampen i fremtiden, stiller jeg gladelig opp!" Jan-Aage Torp tok MF-professoren på ordet, og Tångberg har siden figurert på våre folkemøter, og han har holdt en rekke bibeltimer i SeiersKirkens møter.

I vinter var Tångberg og Torp sammen reiseledere for en studietur for prester og pastorer til Israel, og Tångberg har arrangert møter på Menighetsfakultetet det Torp har talt til studentene. Tångberg er også blitt fast spaltist i månedsavisen "SeiersTro", der Torp er ansvartlig redaktør.

Denne uken utkom boken "Norge, vend i tide" med Finn Jarle Sæle og Jan-Aage Torp som redaktører på Rex Forlag, og her har Tångberg skrevet kapittelet "Familie og samliv i Bibelens lys". Boken er et ledd i lanseringen av Kristen Koalisjon Norge der Tångberg er et aktivt medlem.

Powered by Cornerstone