Priser/Familievernprisen/Senatorene Corlatjean og Ardelean fra Romania taler i folkemøte om «Statens barn?»

Senatorene Corlatjean og Ardelean fra Romania taler i folkemøte om «Statens barn?»

14. Desember 2016
Senatorene Corlatjean og Ardelean fra Romania taler i folkemøte om «Statens barn?»Senatorene BeniOni Ardelean og Titus Corlatjean fra Romania

Senatorene Titus Corlatean og Ben Oni Ardelean fra Romania taler i et folkemøte om «Statens barn?» i januar i vårt land i regi av Kristen Koalisjon Norge (KKN). Nøyaktig dato og sted blir fastlagt i løpet av noen dager når konstitueringen av det nye rumenske parlamentet er avklart. Vi kan imidlertid allerede nå si at de kommer som utsendinger fra Senatet.

Begge senatorer er ideologiske ledere på ulike sider i rumensk politikk, men de står sammen i synet på familiens ukrenkelighet. Begge var i Norge i den rumenske parlamentariker-delegasjon som kom på offisielt besøk til Naustdal og Oslo i januar 2016 vedrørende Bodnariu-saken som fikk et lykkelig utfall da barna ble sendt hjem til sine foreldre etter dom i tingretten.

- Corlatjean og Ardelean er begge betydelige ideologiske ledere på rumensk og europeisk nivå, og er også toneangivende i arbeidet som forberedes i Europarådet i Strasbourg vedrørende norsk barnevern., Vi gleder oss over at vi kan bidra til den betimelige oppryddingen av det norske barnevern, sier formann i KKNs sentralstyre, Jan-Aage Torp.

- Lokaliteter og klokkeslett vil bli publisert straks de endelige datoer er klare. Men allerede nå kan vi fastslå at Titus Corlatjean og Ben-Oni Ardelean taler i Norge i januar, forteller Torp.

Powered by Cornerstone