Nytt/Bønnefrokosten

Bønnefrokosten

28. Januar 2019

Bønnefrokosten ble holdt hvert år mellom 1992 og 1999, og etter et langt opphold kom den igang igjen i 2018. Vår hensikt er å arrangere Bønnefrokosten hvert år i hovedstaden.

Troens folk samles for å be til den levende Gud. Vi inviterer også politikere og samfunnsledere som er glad for at vi står med dem i bønn.

Bønnefrokostene i Oslo fra 1992 til 1999 ble arrangert av KKN i samarbeid med Seierskirken med pastor Jan-Aage Torp i spissen, og med MF-professor Arvid Tångberg, Evangelisenterets leder Ludvig Karlsen og evangelist Emanuel Minos som trofaste bidragsytere. Torp var formann for sentralstyret i KKN også den gangen. De fleste årene ble bønnefrokostene holdt en lørdag i adventstiden, oftest i Roccocco-salen og Speilsalen på Grand Hotel, samt på Plaza Hotel. 

Vi hadde som æresgjester internasjonale ledere som Pat Robertson (1993) og Kjell Sjöberg (1996), og nasjonale ledere som statsminister Thorbjørn Jagland (1996), KrFs leder Kjell Magne Bondevik (1993) og en rekke stortingsrepresentanter og kirkeledere som biskop Per Lønning (flere ganger).

Bønnefrokosten 2018

Den tiende Bønnefrokosten - dato vil kunngjøres

Historie

Powered by Cornerstone