Aktivisme/Forfølgelse/Jan Hanvolds seier i NRK Brennpunkt

Jan Hanvolds seier i NRK Brennpunkt

Jan-Aage Torp
25. Oktober 2016

Vi benket oss foran tv-skjermen ikveld her hjemme på Ullerntoppen for å se på det fryktinngytende angrepet fra NRK Brennpunkt på Jan Hanvold og TV Visjon Norge.

Jan Hanvolds seier i NRK BrennpunktMen etter det timelange programmet er vi bare takknemlige og glade.

Tenk at Herren har reist opp et så effektivt redskap som TV Visjon for evangeliet i Norge, Skandinavia og Europa!

Jan Hanvold er selve kroneksemplet på at Herren reiser opp mennesker av ingen ting. En rusmisbruker som er blitt leder for Nordens tredje største kristne organisasjon!

Jan Hanvolds seier i NRK BrennpunktNRK Brennpunkt prøvde etter alle kunstens regler å vippe Hanvold av pinnen, men han svarte med stoisk ro med enkle henvisninger til etikk, regnskaper og norsk lov.

Når statskanalen presser en lovlydig organisasjon på denne måten er det jo intet mindre enn mobbing.

Det er nok ikke inntektene som er NRK Brennpunkts bekymring, men at det finnes en frittstående kristen tv-kanal som faktisk når ut til alle hjem i vårt land med et livskraftig budskap. En talsmann for kristen samfunnsreformasjon!

Norge Idags Finn Jarle & Anita Apelthun Sæle, godt hjulpet av Trine Overå Hansen, brakte Jan Hanvolds innsats inn i det rette perspektiv: Det er evangeliet og samfunnsreformasjonen som er selve saken!

Ikveld har Jan Hanvold vunnet en stor seier i NRK Brennpunkt.

Det som åpenbart var lagt opp til å knuse TV Visjon Norge, blir isteden en tilrettelegger for en enda større plattform for evangeliet og samfunnsreformasjonen i Norge, Skandinavia og Europa!

Finn Jarle Sæle i Norge Idag
Powered by Cornerstone