KKN taler/Krigserklæring mot familiene fra barne- og familieminister Ropstad

Krigserklæring mot familiene fra barne- og familieminister Ropstad

Jan-Aage Torp
09. Februar 2019
Krigserklæring mot familiene fra barne- og familieminister Ropstad

Igår publiserte den nyslåtte barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) hyllester til barnevernet i ulike medier, blant annet på sin egen Facebook-side:

«Snakk fint om oss, var oppfordringen da jeg møtte barnevernsansatte i Stavanger og Sandnes. Det gjør jeg, for de som arbeider i barnevernet gjør en kjempeviktig jobb for å forhindre vold og overgrep mot barn. Alle barn fortjener en trygg oppvekst. Takk til Ine Haver i barnevernstjenesten i Stavanger som tok godt i mot meg.»

Dette er altså Ropstads egen publisering, så her er det ikke sitatfeil.

Her må KKN fastslå entydig at Kjell Ingolf Ropstad har avsagt en krigserklæring mot tusenvis av barn og foreldre i Norge. FEM BARN TAS HVER DAG I NORGE, ROPSTAD!

Ropstad har en stor fordel som ny BF-minister fremfor sine blåblå forgjengere: De visste neppe så godt. Men Ropstad VET. Hans egen kone jobber i barnevernet, har han selv fortalt mediene.

Stavanger barnevern er blant verstingene i Norge. Her foretas summariske akutt-inngrep. Her tildekkes barnevernets overgrep under dekke av «taushetsplikten».

Du vet, Ropstad!

Vi trodde på deg da du faslslo på Civita-frokosten i 2017 at du brenner for å avskaffe det moderne slaveriet - menneskehandelen. Men det er i Langtvekkistan, tydeligvis. 

Men den samme - og til dels verre - menneskehandelen overvåkes og beskyttes av deg, Ropstad!

Vi er villige til å tilgi og gi deg en ny sjanse.

Men du har begynt særdeles dårlig!

Powered by Cornerstone