KKN taler/Vår strategi lykkes - ved Guds nåde

Vår strategi lykkes - ved Guds nåde

Jan-Aage Torp
08. August 2019
Vår strategi lykkes - ved Guds nåde

Siden Kristen Koalisjon Norge (KKN) gjenoppsto den 1. desember 2016 og jeg gjenopptok min rolle som arbeidende styreformann som jeg hadde i mange år frem til vår 12 år lange «dvale», har KKN vært i seiersmodus. 

Herren har gitt oss strategien.

Våre mobbende motstandere i Norge messer om at vi er få i Norge, og det er sant. Av kristenledere er det ikke mange, men vi har noen dusener kraftfulle prester og pastorer i pinsekarismatikken, lutherdommen, katolisismen og ortodoksien. Og vi har en rekke støttespillere i alle landsdeler. Vi får draghjelp av TV Visjon Norge, hvilket vi er takknemlige for. Godt med rause kristne medier!

Men vår styrke ligger i våre internasjonale allianser. 

Gjennom min gjerning med å bygge opp European Apostolic Leaders (EAL) siden Aina & jeg grunnla denne organisasjonen i 2013, har KKN fått automatisk draghjelp internasjonalt. Her er det apostler, profeter, evangelister, pastorer, erkebiskoper, patriarker, kardinaler, prester og dommere, advokater, redaktører, medievitere, statsvitere, politikere, presidenter, parlamentarikere, ambassadører - «You name it!»

I 2016 søkte vi Gud om veien fremover for KKN. Jeg erindret godt de gode resultater vi oppnådde fra 1993 til mine venner MF-professor Arvid Tångberg og Evangeliesenterets grunnlegger Ludvig Karlsen døde i henholdsvis 2000 og 2004. Sammen med Dr Emanuel Minos var vi kjernen i KKN. Vi sto last og brast sammen. 

Men den 1. desember 2016 måtte grunnlaget legges på nytt.

Hva viste Herren oss? Hva skulle vi prioritere?

1) Vi satser på de undertrykte! Det startet med familien Bodnariu, og siden er det blitt mange.

2) Vi ærer familiene! Det er her hele den norske og europeiske sivilisasjonskampen står og faller.

3) Vi forsvarer Herrens generaler når de er under angrep! Det startet med Jan Hanvold.

4) Vi kjemper for barnet i mors liv! Hvert år markerer vi årsdagen for den norske abortloven av 30. mai 1978.

5) Vi prioriterer seirende og trossterk bønn om rettferdighet og gjenopprettelse!

6) Vi forsvarer Israel og jødefolket! Vi støtter økonomisk kampen for Israel i hele Europa.

7) Vi forsvarer den kristne kirkes juridiske rettigheter i hele Europa! Vi kjemper endog i Den europeiske menneskerettighetsdomstolen (EMD) i Strasbourg.

Hvem samarbeider vi med?

Vi samarbeider med politikere i de høyeste sjikt i Europa. Vi samarbeider med Europas fremste juridiske miljøer. Vi samarbeider med ledende psykologer og psykiatere. Vi har tette relasjoner med 40 ambassadører i Oslo. Vi samarbeider tillitsfullt med noen utvalgte medier, deriblant TV Visjon Norge.

Vår strategi viser at vi lykkes - ved Guds nåde!

Summen av dette gjør at vi sannferdig og frimodig proklamerer hver dag at vi er på «Veien til seier!»

Powered by Cornerstone