Aktuelt/KKNs Nyttårssamling med sprengkraft

KKNs Nyttårssamling med sprengkraft

Norge Idag, Finn Jarle Sæle
03. Desember 2022
KKNs Nyttårssamling med sprengkraftKristen Koalisjon Norge (KKN, her representert ved deres administrative leder pastor Aina Torp, inviterer til Nyttårssamling 6. og 7. januar 2023. Foto: Kristen Koalisjon Norge (KKN)

Etter et par år med pandemi-avbrekk inviterer Kristen Koalisjon Norge (KKN) til Nyttårssamling fredag 6. og lørdag 7. januar for ideologisk utrustning, åndelig beredskap og strategisk planlegging for 2023, forteller KKNs administrative leder, Pastor Aina Torp, til Norge Idag.

— Det er en spesiell begivenhet at en av verdens fremste ideologiske ledere innen den kristne kirke, katolikken og sosiologen Gabriele Kuby fra Munchen, er hovedtaler. Hun er verdensberømt for sine bøker, ikke minst «Den globale seksuelle revolusjon - Ødeleggelsen av frihet i navn av frihet», som er oversatt til mer enn 15 språk, og hun ble hyllet av Pave Benedikt i 2015, som sa: «Gabriele Kuby er en modig kriger imot ideologier som til syvende og sist resulterer i menneskets ødeleggelse.» I hennes aller nyeste bok, «Propaganda - Myten om demokratiet», tar hun et oppgjør med den vestlige verdens medier og globale organisasjoner.

— Den andre hovedtaleren er Jerzy Kwasniewski, president for Ordo Iuris i Warsawa, som vil tale om krigen for barnet i mors liv i Europa, og om familieverdiene. Jerzy Kwasniewski talte i november på KKNs familievernpris-symposium i Oslo, og er en ualminnelig effektiv og innflytelsesrik ideologisk og juridisk leder i Europa, forteller Aina, og legger til at Nyttåssamlingens overgripende temaer er Troen, Familien og Friheten.

Alle sesjonene blir tolket til norsk.

KKNs Nyttårssamling med sprengkraftGabriele Kuby (t.v.) og Jerzy Kwasniewski er hovedtalere på Nyttårssamlingen til Kristen Koalisjon Norge (KKN). Foto: KKN

— Å ha Kuby og Kwasniewski som hovedtalere, gjør dette til en Nyttårssamling med sprengkraft. Men det betyr mye for oss at vi har med oss fremragende norske talere i tillegg, men dette kunngjør vi når alle navn er klare, sier Aina Torp.

— Vi er veldig glad for at Nyttårssamlingen holdes i Studio 28, TV Visjon Norges fantastiske konferansestudio i Møllergata 28 i Oslo. Det blir gjort opptak av alle sesjoner som vil sendes på Visjon og våre nettsider i etterkant.

Men Aina Torp understreker at det er spesielt viktig å delta fysisk i Nyttåssamligen.
— Det er nemlig ved å samtale, lytte og snakke med hverandre, at vi får bearbeidet de store og krevende temaene.

— For de som har anledning, anbefaler vi å booke seg inn på Clarion Connection Hotel Folketeateret, som ligger på Youngstorget og bare 200 meters spasertur fra Studio 28. Da kan vi nyte fellesskapet rundt måltidene i fristundene, og det er også viktig at talerne kan møte oss alle i avslappede former.

Søndag 4. desember legges påmeldingsinformasjon ut på KKNs nettsider.

Powered by Cornerstone