Folkemøter og seminarer

KKN arrangerer månedlige folkemøter og seminarer.

Av sikkerhetshensyn må man som hovedregel melde seg på via vårt kontaktskjema her. Din påmelding bekreftes på forhånd av KKN. Følg med på denne nettsiden idet møtene publiseres.

Kalender

sep.
18

12

KKN-lansering

Lansering av KKNs banebrytende initiativ!
READ MORE >
sep.
22

10

Seminar med professor Kjell J. Tveter

Professor i medisin, Kjell J. Tveter, foreleser med anledning til spørsmål og innspill om livets og universets opprinnelse, om evolusjonslæren, og om et kristent verdensbilde. Seminaret holdes i Katakomben, Bok & Media, Akersgaten 47, Oslo. Påmelding via kontaktskjema til KKN. Pris: 200 kroner per deltager.
READ MORE >
jan.
04

12

«Nøkkelen på veien til SEIER!»

KKN inviterer for andre år på rad til strategisamling i Oslo på fredag-lørdag 4.-5. januar 2019.Strategisamlingen er åpen for medlemmer, støttepartnere, og følgere. Påmeldingsinformasjon og program kunngjøres innen 1. august. «Nøkkelen på veien til SEIER!» blir headingen for strategisamlingen. Vi får med oss to toneangivende internasjonale ledere som talere sammen med to fremstående norske ideologiske ledere.
READ MORE >
april
26

12

Utdeling av Familievernprisen 2019

For tredje år på rad deler KKN ut Familievernprisen til verdige vinnere!
READ MORE >
april
27

12

Bønnefrokosten 2019 i Norges hovedstad

For andre år på rad inviterer vi til Bønnefrokosten på Karl Johans gate, midt i Norges hovedstaden. Vi fortsetter der vi slapp på 1990-tallet da vi hadde årlige bønnefrokoster mellom 1992 og 1999.
READ MORE >
mai
30

6

Ja til LIVET, Norge! Nasjonal markering i 2019 på Eidsvolls Plass foran Stortinget

Sett av dagen i hovedstaden
READ MORE >
juni
21

12

St. Hans-konferanse

READ MORE >
Powered by Cornerstone