Uttalelser/Sinnets formørkelse om TV Visjon Norge

Sinnets formørkelse om TV Visjon Norge

Jan-Aage Torp
26. Februar 2018

I helgen har vi fulgt med på tv-sendinger fra TV Visjon Norge, og på andre nettsider har vi konstatert at TV Visjon Norge er i ferd med å bli den definitive alternative tv-kanal i Norge med mer enn 800.000 seere som har fulgt med på møtene med den venezuelansk-amerikanske profeten Dionny Baez. KKN er ikke bare for karismatikere, så vi skal være forsiktige med å mene så mye offisielt om møtenes innhold, men utvetydig er vi overlykkelige over at TV Visjon Norge leder an i kanalfloraen som utfordrer NRKs hegemoni!

Sinnets formørkelse om TV Visjon NorgeJan Hanvold ønsket velkommen til avslutningsmøtet igår

Vi konstaterer også at kirkelandskapet i  Norge er endret for godt. På TV Visjon Norge-møtene deltok endog anerkjente prester og pastorer fra historiske kirkesamfunn.

Våre støtteerklæringer til TV Visjon Norge har satt sinnene i kok. Vi er blitt invadert på våre ulike sider i sosiale medier av mennesker som har utnevnt oss til «psykiatriske kasus» som bør «bures inn for godt» på «lukket avdeling». I fullt alvor skriver mennesker dette i det offentlige rom, støttet av kristendoms-hateren Levi Fragell og endog en og annen som kaller seg kristen. Det er et språkbruk og et intellektuelt nivå som hører hjemme i de nedrigste miljøer, og som ikke bør gjengis på KKNs nettsider.

Men vi kan ikke forvente annet av mennesker som har formørkede sinn. Se hva apostelen Paulus skriver: 

«Så ber jeg dere inntrengende i Herren: Lev ikke lenger slik som hedningene. Deres tanker er tomhet, deres forstand formørket, og de er fremmede for livet i Gud. De kjenner ham jo ikke, og deres hjerter er forherdet» (Efeserne 4:17-18)

Sinnets formørkelse om TV Visjon NorgeOslokirken publiserte denne plakaten igår

I frykten for TV Visjon Norges enorme fremgang tyr man til det laveste nivå: Her angriper man Jan Hanvold for at han for 30 år siden ble straffet til å spikre paller i noen dager for forhold som han tok ansvar for, og han har deretter hatt et plettfritt rulleblad i forhold til norsk lov og rett. Og man angriper profeten Dionny Baez for at han ble anklaget for ett tilfelle for 12-13 år siden der han kan ha krysset en etisk grense, og han tok ansvar. I mange år har han deretter bygd opp en eksemplarisk familie og menighet i sin hjemby, Philadelphia. 

De samme mennesker som kaster sten synes å være lite interessert i etikk og moral, idet de overser forhold hos utallige mennesker som lever i vedvarende synd, men prøver å dra ned i søla mennesker som har omvendt seg og bevist gjennom mange år sitt nye liv.

KKN mener vi bør hylle mennesker som Jan Hanvold og Dionny Baez for å ha tatt ansvar, og for å komme videre med sine liv og tjenester for Herren.

Akkurat det samme skjedde med vår medgrunnlegger av KKN, Ludvig Karlsen, som sammen med sin Lise tok ansvar, og bygde opp en nasjonal og internasjonal bevegelse som hjalp tusenvis av utslåtte.

Vi takker Gud for Hans gjenopprettende verk!

Det er interessant i disse lavmåls-angrepene at man hele tiden utdeler diagnoser om at noen av oss er «psykiatriske kasus» som bør «bures inn for godt» på «lukket avdeling» med henvisning til at vi tror på Guds kraft og prinsipper. Mange av de som hevder dette er selv psykiatriske pasienter, men vi bruker slett ikke dette mot dem. Tvert imot mener vi at de psykiatriske pasienter trenger vår omsorg og velsignelse. Endog den frekke mannen som har initiert hele den nedrige kampanje imot Hanvold og Baez.

Vi konstaterer med takknemlighet at media-Norge har endret seg for godt, og TV Visjon Norge er den mest toneangivende utfordrer til NRKs hegemoni!

Powered by Cornerstone