Uttalelser/Justisminister Sylvi Listhaugs «manndomsprøve»

Justisminister Sylvi Listhaugs «manndomsprøve»

Jan-Aage Torp
02. Mars 2018
Justisminister Sylvi Listhaugs «manndomsprøve»

Justisminister Sylvi Listhaug har akseptert at en afghansk konvertittfamilie er blitt hentet med politimakt ut fra et pinse-bedehus. Hun har også gitt signaler om at hun vil støtte barnevernets inngrep i hjemmene. Både kirkeasyl og familiens ukrenkelighet er blitt politiets sak.

Dette er en helt annen Sylvi Listhaug enn den som opptrådte på stemmesanke i 2017, og lenge før det. 

KKN påpekte før valget  at hennes politiske rådgiver Espen Teigen opptrådte respektløst overfor karismatisk kristendom. Vi håpet at hun ville korrigere dette, men isteden har hun - etter valget - uttalt seg i samme retning, og hun har attpåtil utpekt Sveinung Rotevatn til statssekretær. I samme lederartikkel der vi advarte mot Teigens overtramp, advarte vi også mot Rotevatn. Nå er alle tre sammen i Justisdepartementet. Interessant, for å si det forsiktig....

Vi hørte Oslo Symposiums leder Bjarte Ystebø gi henne en glødende hyllest i mars 2017. Hennes skifte også i forhold til ekteskapsloven etter valget må være smertefullt for Symposium-folket. Vi har medfølelse med Ystebø & Co.

Dette viser at kristenfolket må gå grundig til verks i vår søken etter innflytelse. Er vi blitt ført bak lyset? Eller er det misforståelser? Vi er åpen for å lytte.

Sylvi Listhaug er oppe til sin «manndomsprøve» som politiker, som justisminister, og som mulig statsministerkandidat. Alle disse oppgaver fordrer at hun har  integritet. Hun henger i vektskålen.

Powered by Cornerstone