Uttalelser/KKN vil bringe dypere forandringer til Norge

KKN vil bringe dypere forandringer til Norge

Jan-Aage Torp
07. September 2017

Kristen Koalisjon Norge (KKN) har begynt på vår mest ekspansive tid. De neste 4 årene vil bli viktige for å bringe dypere og varige forandringer til fundamentale aspekter av det norske samfunn.

KKN vil bringe dypere forandringer til Norge

I desember 2016 kom Finn Jarle Sæle og jeg igang igjen med KKN etter 12-15 år med minimal virksomhet, som skyldtes flere forhold, ikke minst at det tyngdepunkttet for KKN som hadde etablert seg i Oslo ble kraftig svekket pga professor Arvid Tångbergs og Ludvig Karlsens dødsfall i hhv 2000 og 2004, etterfulgt av mitt ekteskapshaveri som ble merkbart for alle i 2007-2008. Tyngdepunktet for KKN var nemlig i Oslo. Styret besto av meg som styreleder, Tångberg som nestleder, og Finn Jarle Sæle som vårt kloke medlem i Bergen. I Oslo jobbet vi som en aktiv gruppe med aktiv støtte og deltagelse fra ikke minst Emanuel Minos og Ivar Belck-Olsen.

En koalisjon er et samarbeid mellom likeverdige enheter. KKN har alltid vært nettopp det. Vi startet i 1993 med Sæle og meg. Vi ledet hhv Dagen og Seierskirken. Tångberg var professor på MF. Karlsen ledet Evangeliesenteret osv. Det var aldri én enhet som "eide" KKN. Slik er det også idag. Sæle er leder av Norge Idag med tilhørende virksomheter. Jeg leder European Apostolic Leaders og en del andre virksomheter.

På 1990-tallet satte vi dagsorden på skjebneavgjørende områder i Norge. Det samme har vi begynt å gjøre i 2017.

Det viktigste arbeidet i KKN har alltid vært under overflaten gjennom tillitsfulle samtaler, prosesser og relasjonsbygging mellom ledere. Slik er det enda mer idag. I de kommende måneder skal vi produsere tv-programmer, og vi skal ha folkemøter, spesielt på Østlandet, om menneskerettigheter i ulike nasjoner og i Norge, om ja-til-livet-kampen i Norge ved hjelp av ledende europeiske aktivister, om kampen mot statlig kontroll av familien gjennom barnevernet, om psykologers rolle i det norske samfunn, om kampen for å få ekteskap mellom én mann og én kvinne, samt for den tradisjonelle familien, inn i Grunnloven, om Norges kristne verdigrunnlag, om slutt på normoppløsende innvandring, om Norges helhjertede støtte til Israel og det jødiske folk, og andre skjebneavgjørende spørsmål for Norge.

KKN arbeider ikke kortsiktig med kjappe politiske løsninger og utspill. Det er i fundamentene de varige løsninger må komme.

Vi har særdeles spennende nye folk med i KKN-miljøet nå, særskilt i hovedstaden. Noe av det er blitt synlig allerede, men det vil bli oppstandelse når venstre-media og antikristelige krefter begynner å fatte rekkevidden av hva vi holder på med.

Jeg gleder meg!

Powered by Cornerstone