Uttalelser/Gullruten i 2000, men ikke i 2017!

Gullruten i 2000, men ikke i 2017!

Side 5-innlegget i Norge Idag: Fredag 19. mai 2017
Jan-Aage Torp
16. Mai 2017

Jeg hadde helt glemt at det skulle være «Gullruten»-show på TV2 sist lørdag kveld. TV-bransjens festkveld der TV-ekspertene utdeler priser for diverse TV-kategorier og aktører.

Gullruten i 2000, men ikke i 2017!Jeg tvang meg til å se, selv om det er nokså kvalmende å se selvforherligelsen blant norske TV-aktører. Her var det innavl hele veien. Vi vet hva som skjer med en slekt hvis det blir for mye nært slektskap i de inngåtte relasjonene.... Den fordummende virkningen av innavl i norsk TV har vært merkbart i Gullrutens 20-årige historie - og skygger for alle gode programmer som produseres.

Gullruten i 2000, men ikke i 2017!

«BE - Skitne, Syndige Meg»

I 2000 ble prisen for «Beste Dokumentar» gitt til noen homoaktivister, ledet av Jan Dalchow, som hadde laget en «dokumentar» om en ung gutt, Bjørn Erik, som angivelig var hemmelig homofil, og som angivelig skal ha overvært et folkemøte mot den homofile partnerskapsloven som jeg ledet i Spikersuppa i Oslo i 1993. Etter dette møtet skal Bjørn Erik ha forsvunnet, men ble aldri funnet igjen. Ikke en eneste levning.

Filmen hadde navnet «BE - Skitne, Syndige Meg», og omhandlet Bjørn Erik, derav forkortelsen BE. Storyen ble presentert om at jeg nærmest hadde drevet Bjørn Erik til selvmord. Sannheten var at jeg hadde aldri møtt Bjørn Erik, og heller aldri hørt om ham.

Det ble satt igang en massiv forfølgelse mot meg etter programmet som gikk i beste sendetid på TV2, og det ble behandlet endog i Stortingets spørretime. Det var daglige angrep mot meg i ukesvis. Filmen ble oversatt og distribuert til over 100 nasjoner.

24 år etter at Bjørn Erik forsvant, og 17 år etter at «BE - Skitne, Syndige Meg» fikk Gullruten, er det ingen som vet om Bjørn Erik døde. Man vet ikke engang om han hadde vært homofil. Det var en hypotese, en teori, en gjetning.

«Pengepredikanten»

På lørdag kveld var NRK Brennpunkt nominert til Gullruten for «Beste Dokumentar» i 2017. «Pengepredikanten», programmet der Jan Hanvold ble skandalisert etter alle kunstens regler. Et av de mest forvrengte programmer jeg noen sinne har sett. Alt iscenesatt for å knekke TV Visjon Norge som den alternative TV-kanal i Norge.

I 2000 gikk Gullruten til et makkverk. Men det gjentok seg ikke i 2017!

I 2000 var Kristen-Norge overrumplet av råkjøret for homo-agendaen.

I 2017 har levende kristne vært i bønn for å forhindre at Gullruten skulle gå til NRK Brennpunkt.

Vi fikk bønnesvar!

Det går fremover i Norge!

Relaterte dokumenter
Powered by Cornerstone