Uttalelser/Skal Frp vedta forbud mot omskjæring av gutter? - Dette er en ny variant av antisemittisme!

Skal Frp vedta forbud mot omskjæring av gutter? - Dette er en ny variant av antisemittisme!

Jan-Aage Torp
04. Mai 2017

Advarsel til Frp: Snu i tide!

Skal Frp vedta forbud mot omskjæring av gutter? - Dette er en ny variant av antisemittisme!Faksimile fra Vårt Land på nettFremskrittspartiet skal ha sitt landsmøte i helgen.

Selv har vi sans for mye ved Frp. Blant mye annet verdsetter vi det årelange klarsynet på Israel og jødefolket.

Senest for et par måneder siden inviterte Carl I. Hagen oss til å ha en tv-sendt samtale på sitt kontor i Oslo Rådhus der ledende talspersoner for Israels sak drøftet muligheten for ny norsk støtte til Israels kamp for sin eksistens innenfor trygge grenser.

Men forslaget som legges frem for Frps landsmøte knuser alt det gode som partiet har stått for.

Omskjærelse av gutter er nemlig en årtusenlang lenke som opprettholder jødefolkets eksistens og tradisjon, og dette er hjemlet i Det gamle testamentet.

Selv er jeg ikke jøde, men jeg ble omskåret på American Baptist Hospital i Kyoto, Japan i 1957 fordi legene mente det var medisinske fordeler ved det. Fortsatt er dette en tenkning som mange leger holder fast ved langt utenfor jødenes rekker.

Men nå melder Vårt Land at Frp kan bli det første parti som vedtar et forbud mot rituell omskjæring av guttebarn. Avisen skriver: «Toppene i landsstyret anbefaler et ja».

Kan dette være mulig?

Hvis Frp vedtar et slikt forbud, da skjærer partiet en kniv gjennom hjertet til hele det jødiske folk! Dette er den moderne, nye antisemittismen!

Vi sier: Fremskrittspartiet - vend i tide!

Powered by Cornerstone