Uttalelser/Nedlatenhet fra Vårt Land

Nedlatenhet fra Vårt Land

Lederartikkel i Norge Idag
Finn Jarle Sæle
19. Januar 2017

Det er deilig å ha seiret i både spørsmålet om abort og ambassadeflytting i fjorårets viktige valg i USA. Selv om det fantes kristne aviser her i landet som ville støtte Hillary Clinton som gikk inn for abort like fram til fødselen.

 

Nedlatenhet fra Vårt LandFaksimile fra Vårt Land den 31. desember 2016

Vi ser i Vårt Land sin «humoristiske» årskavalkade at vi som vant og forutsa resultatet av valget og mobiliseringen i USA blir kalt «Israel i går».

 

Det var jo sant å si Vårt Land som endte opp med «i går». De fikk alt feil: Valget, ambassadeflyttingen og abortsaken.

Vi vil gjerne fortsette å få framtiden rett. Det går mot seier i flere land også i Europa. Både for Israels eksistens og for barnet i mors liv.

Russland slutter seg til den kristne alliansen mot abort, som Steinar Harila melder. Man må bare lese den fantastiske nye boken om Russland som Norge IDAG nå selger – produsert av organisasjonen «Hjelp til Russland». Evangeliet seirer på kommuniststatens ruiner – og løfter mennesker opp. Det skjer i fengslene. Det skjer i slummen. Og det skjer der de gamle og barna ikke fikk noen hjelp før Jesus kom tilbake.

Les boka! Det er helt fantastisk hvilket vinnerlag vi er på. Russland snur og tar kristen tro. På politistasjonene står det nå skrevet: «Abort er mord.» Ved veiene står det skilt som sier: «Tro på Gud».

Norge IDAG vil bringe de endringer som også skjer i Europa i kampen for det ufødte barn og for Israel. Tsjekkia er det land som støtter Israel fullt ut. Vi bringer snart en reportasje om Kroatia, land nummer to etter Russland som går mot abort.

I Vårt Land er de visst så pass misunnelige for at våre prognoser for samfunnsendring og politisk revolusjon går inn - at de kaller oss konsekvent «Israel i går».

Det må vi tilgi dem. De vet ikke hva som skjer. Og de vet ikke hva de gjør – når de ikke vil støtte Israels eksistens i det bibelske jødeland og eksistensen til små barn i mors liv i en amerikansk valgkamp.

Powered by Cornerstone