Uttalelser/Eldrebølgen og Carl I. Hagen på Tinget?
KKN uttaler:

Eldrebølgen og Carl I. Hagen på Tinget?

Kommentar i Norge Idag
Finn Jarle Sæle
16. Desember 2016

Eldrebølgen og Carl I. Hagen på Tinget?Foto: FrPMediaVi har skrevet mye om eldrebølgen som er undervurdert i kristenheten og samfunnet for øvrig. Her finnes ressurser med ideer, erfaring, arbeidsinnsats og økonomi som Norge trenger.

Nå er det klart: Selveste Carl I. Hagen kan bli innvalgt på Stortinget til høsten! Han sier til Dagsrevyen at han vil kjempe for sine gamle kjernesaker, men vil ikke minst være en røst for det økende antall eldre i vårt land. De skal ha 40 over 70 år om de skal være representert som andre grupper, men har ingen.

Finansminister Siv Jensen og stortingsrepresentantene Christian Tybring-Gjedde og Mazyar Keshvari ble valgt inn på de tre første plassene på valglista for Oslo Frp på nominasjonsmøtet. Aina Stenersen trakk seg fra 4. plassen, og dermed fikk Fremskrittspartiets nestor Carl I. Hagen (72) kampplassen, nr.4.

Det kan bli fire nye år med et av Norges største politiske genier. Han skapte velgergrunnlaget for både Bondevik-regjeringen og Solberg-regjeringen - som Ap alltid har sagt.

Relaterte dokumenter
Powered by Cornerstone