Velkommen som støttepartner i KKN!

Velkommen som støttepartner i KKN!

Vi vil invitere deg til å bli støttepartner av KKN. Du vil motta periodiske oppdateringer, og du vil i tillegg få partnerbrev med mer inngående innføring i hva vi står midt oppi i Norge og Europa.

For å bli støttepartner kan du overføre 100 kroner per person, eller 150 kroner samlet for hele din familie, til Kristen Koalisjon Norge (KKN), som vil gjelde for kalenderåret 2018. Foreningen Restoration Oslo, Dronningens gate 23, 0154 Oslo er KKNs juridiske overbygning, og all økonomi ordnes derfra. Du kan vippse til VIPPS-nummer 10518, eller sende via nettbank, kontonummer 1503.84.78645. For VIPPS og nettbank er det viktig at du skriver ditt navn og/eller alle navn i familien i meldingsfeltet. Vi tar hver enkelt på alvor.

Å være støttepartner er en melding til oss om at du ønsker at vi står sammen, og endog slike mindre beløp er meget viktig for finansieringen av stadig større utfordringer.

Etter hvert når vi blir mange støttepartnere, vil antallet også bety mye når vi publiserer uttalelser som en høringsinstans overfor det offentlige, i Norge og internasjonalt.

Powered by Cornerstone