Nytt/Romanias visepresident kommer til Solheimen Hotell - Hedalen i Valdres får ministerbesøk

Romanias visepresident kommer til Solheimen Hotell - Hedalen i Valdres får ministerbesøk

KKN Media
12. Juni 2018

– Jeg gleder meg over fellesskapet med KKN, som har styrket min tro på at det blir seier, sier Kari Brochmann Skoklefald, til KKN Media.

KKNs formann Jan-Aage Torp gleder seg til årets St. Hans-konferanse:

Romanias visepresident kommer til Solheimen Hotell - Hedalen i Valdres får ministerbesøkKari Brochmann Skoklefald og Ben-Oni Ardelean

- Jeg glemmer ikke hvordan jeg i 1993-96 ble smittet av seierstroen på konferansene i USA i regi av Christian Coalition. KKN tilpasset den amerikanske «Road to Victory» og kalte våre St. Hans-samlinger, fra 1994 til -97 på Hersjøen i Mogreina, «Veien til seier!» minnes Jan-Aage.

På åpningsmøte i Hedalen Stavkirke blir det en minikonsert med den rumenske pianisten Dragoș Andrei Cantea og den unge norske operasangerinnen Benedikte Sofie Ribe.

Hovedtaleren blir visepresident i Romanias parlament, Dr. Ben-Oni Ardelean. Øvrige talere er lederen av Exodus Nord, Grethe Tangen Olsen, den messianske jøden Rory Kaye som leder International Arts and Media, og Mordechai ben Ya'akov som leder Sabra Israel.

Strasbourg

- Et par dager etter «Veien til Seier» i Hedalen Stavkirke avgjør Europarådets parlamentarikerforsamling i Strasbourg om det norske barnevernets praksis overfor familien er i strid med internasjonale konvensjoner om familiens og barnets rettigheter. Prosessen som har ført til den skjebneavgjørende avstemningen den 26.-27. juni i Strasbourg ble startet av vår hovedtaler Dr. Ben-Oni Ardelean i januar 2016 da han oppdaget den grufulle behandlingen som den norsk-rumenske Bodnariu-familien fikk av barnevernet.

- På mange måter blir ringen sluttet i Strasbourg, mener KKN-formannen.

Solheimen Hotell

Solheimen konferansehotell er lokalisert i den vakre bygda Hedalen sør i Valdres, kun to timers kjøring fra Oslo. Den idylliske eiendommen på 23 mål grenser til Hedalselva, og har en bro over til fine stier med uberørt natur, med rik flora og fauna som gir muligheter for turer og aktiviteter i umiddelbar nærhet, forteller Kari Brochmann Skoklefald. Hun kjøpte hotellet for noen år siden og har restaurert det. Hotellets beliggenhet og høye kvalitet har til og med ført Kong Harald og Dronning Sonja dit under sine reiser i Valdres.

- Hotellet har gjennom 40 år vært et sted for hvile, rekreasjon og ny inspirasjon for mange mennesker. Visjonen for virksomheten er å være en oase for mennesker som vil komme sammen for felleskap med vekt på åndelige verdier, men også for grupper som ønsker å markere jubileer, minnesamvær, og bruke konferansefasilitetene for kurs og møteaktiviteter, forteller daglig leder Brochmann Skoklefald.

KKN

- Min datter og jeg var på Bok & Media i Oslo og oppdaget tilfeldigvis at det pågikk et KKN-møte i «Katakomben».Jeg ble tent av visjonen, gløden og det brede engasjementet som KKN har, sier Kari Brochmann Skoklefald til KKN Media.

- Gjennom mange år har jeg stått med jødefolket og Israel. I år feirer vi jo den moderne staten Israels 70-års-jubileum, og ikke minst at USA har flyttet sin ambassade til Jerusalem. Vi tror at årets St. Hans-konferanse, også med jødiske innslag, skal medvirke til at Norge og europeiske nasjoner følger etter President Trumps modige beslutning, sier Kari Brochmann Skoklefald.

Powered by Cornerstone