Nytt/Ny «Veien til seier»-konferanse ved Hedalen Stavkirke i St. Hans-helgen

Ny «Veien til seier»-konferanse ved Hedalen Stavkirke i St. Hans-helgen

KKN Media
10. Februar 2019
Ny «Veien til seier»-konferanse ved Hedalen Stavkirke i St. Hans-helgen

Som bebudet av Kari Brochmann Skoklefald og Jan-Aage Torp under St. Hans-konferansen i 2018, blir det på nytt en «Veien til seier»-konferanse med KKN på Solheimen Konferansehotell ved Valdres på fredag 21.- søndag 23. juni.

St. Hans-konferansen i regi av KKN er en tradisjon fra 1990-tallet som hadde en pause i 20 år, men fjorårets konferanse ga mersmak, fastslår Jan-Aage Torp. 

- Neste år gjentar vi suksessen her på Solheimen Konferansehotell og Hedalen Stavkirke, understreket direktøren for hotellet, Kari Brochmann Skoklefald ifjor, og det gleder hun og KKNs formann Jan-Aage Torp seg til å gjøre.

- Programmet legges i disse dager, forteller Jan-Aage. - Det som er sikkert er at vi på nytt har talere på meget høyt europeisk nivå fra hele bredden av den kristne kirke. Og vi tar på nytt sikte på å ha en kunstnerisk høyverdig konsert som ærer Gud i Hedalen Stavkirke. Vi vil selvsagt ha et spesielt fokus på jødene som Guds eiendomsfolk.

- St. Hans-helgen er full av tilbud i Kristen-Norge, men det vi gjør, er annerledes enn alle andre idet vi bringer sammen en stor bredde av kristenheten i et bredt samfunnsreformatorisk sikte, og med talere og musikere på høyt europeisk og norsk nivå, sier Jan-Aage. - Ifjor hadde vi deltagere fra Oslo til Bergen, fra Sogn & Fjordane til Sørlandet. Solheimen Konferansehotell og Hedalen Stavkirke ligger midt i hjertet av Sør-Norge, og dessuten finnes det knapt noe lignende i Valdres på denne tiden. 

- Følg med på nettsidene til Solheimen Konferansehotell og Kristen Koalisjon Norge, understreker Jan-Aage Torp.

Powered by Cornerstone