Nytt/Nina Karin Monsen er taler på KKNs strategisamling 2020

Nina Karin Monsen er taler på KKNs strategisamling 2020

KKN Media
31. Desember 2019
Nina Karin Monsen er taler på KKNs strategisamling 2020Photo Credits: Wikipedia

Nina Karin Monsen har bekreftet sin deltagelse som taler på Kristen Koalisjon Norges (KKN) nasjonale strategisamling for 2020 som holdes i Drammen og Oslo fredag 1.-lørdag 2. mai. Monsen medvirker på lørdagen i Oslo.

Nina Karin Monsen er en norsk filosof, forfatter og statsstipendiat. Monsen har både skrevet skjønnlitteratur og en rekke faglitterære bøker. Hennes tidlige arbeid lå innenfor logikk og feministisk filosofi, men hun har siden konsentrert seg om moralfilosofi (etikk) og har fra begynnelsen av 1980-tallet vært en fremtredende representant for personalismen i Norge. Hun har vært en markant deltager i norsk offentlig debatt siden begynnelsen av 1970-tallet, først om feministiske og senere særlig om moralfilosofiske emner, og ble tildelt Fritt Ord-prisen for dette i 2009. Monsen har vært statsstipendiat siden 2004.

Dette er første gang Monsen taler i KKNs regi, men KKNs formann Jan-Aage Torp ledet en kampanje for henne i sosiale medier i 2009 da hun møtte massive motdemonstrasjoner da hun fikk Fritt Ord-prisen.

- Det er en stor ære for oss at Nina Karin, som er en av Europas fremste intellektuelle, taler i vår strategisamling, understreker Torp. 

Powered by Cornerstone