Nytt/KKNs formann leder toppmøte for Europa

KKNs formann leder toppmøte for Europa

KKN Media
11. Februar 2019
KKNs formann leder toppmøte for Europa

KKNs formann Jan-Aage Torp, som er President for European Apostolic Leaders (EAL),  var i forrige uke i Tirana for å forberede årssamlingen til EAL som holdes den 2.-5.april på Plaza Hotel i Albanias hovedstad.

Dette er den sjette årssamlingen i bevegelsen som ble grunnlagt av ekteparet Aina & Jan-Aage Torp i 2013 for å forene kristenkarismatiske ledere i en visjon om å bringe transformasjon til Europas institusjoner og 55 nasjoner.

Tidligere har årssamlingene vært holdt i Athen (Hellas), Lisboa (Portugal), Oslo (Norge), Legnica (Polen) og Motherwell (Skottland).

Hver høst arrangerer EAL et utvidet eksekutivkomitemøte som i september 2018 ble holdt i fire hele dager i det rumenske parlamentet i Bukuresti som. gjester av parlamentets visepresident, Dr. Ben-Oni Ardelean.

Årssamlingen i Tirana om to måneder sprenger tidligere granser idet den vil omfatte karismatiske ledere på aller høyeste nivå fra historiske kirkesamfunn som den romersk-katolske kirke og de ortodokse kirker.

- Vi gleder oss over at åndsfylte kristenledere fra så vidt forskjellige samfunn som pinsevenner, baptister, lutheranere, anglikanere, katolikker og ortodokse kan stå sammen i et visjonært oppdrag for å bringe transformasjon til Europa, sier EALs president Jan-Aage Torp.

Powered by Cornerstone