Nytt/Visepresident i Romanias Parlament, Dr. Ben-Oni Ardelean, taler i Hedalen Stavkirke i KKNs «Veien til SEIER»-samling i St. Hans

Visepresident i Romanias Parlament, Dr. Ben-Oni Ardelean, taler i Hedalen Stavkirke i KKNs «Veien til SEIER»-samling i St. Hans

04. Juni 2018
Visepresident i Romanias Parlament, Dr. Ben-Oni Ardelean, taler i Hedalen Stavkirke i KKNs «Veien til SEIER»-samling i St. HansDr. Ben-Oni Ardelean tok imot Jan-Aage Torp på sitt visepresident-kontor i det rumenske parlamentet i Bucuresti for noen måneder siden Visepresident i Romanias Parlament, Dr. Ben-Oni Ardelean, taler i Hedalen Stavkirke i KKNs «Veien til SEIER»-samling i St. Hans

Hovedtaler i «Veien til SEIER»-konferansens åpningsmøte fredag kveld 22. juni i Hedalen Stavkirke blir visepresident Ben-Oni Ardelean fra det rumenske parlamentet. Han vil tale over temaet «Europas og Norges kamp for verdiene».

St. Hans-konferansen 22.-24. juni er et samarbeid mellom KKN og Solheimen Hotell i Valdres, 400 meter fra Hedalen Stavkirke. Konferansen er første gangen KKN arrangerer St. Hans-stevne siden 1997, og blir også en markering om en ny fase for det kristne konferansehotellet som eies og drives av KKN-vennene Kari Brochmann Skoklefald og hennes mann Lars Samuelsen.

- Vi gleder oss veldig vil disse tre dagene, og ikke minst til at Dr. Ardelean kommer ens ærend til Norge for dette ene arrangementet, sier Jan-Aage Torp. - Jeg ble kjent med ham i januar 2016 da han kom på vegne av det rumenske senatet for å hjelpe familien Bodnariu i deres nød. Han er en mann av dyp integritet. Hans besteforeldre og foreldre led for sin tro på Jesus under kommunisttiden. Idag er han anerkjent som en forkjemper for frihet og for kristne verdier i Romania, Europa og verden over. Han har dobbelt-doktorgrad fra Europas ledende universiteter, men er en enkel og omgjengelig mann. Han var æresgjest da KKN ga Familievernprisen til familien Bodnariu i juni 2017, og i mars 2018 var han hovedtaler under årssamlingen for European Apostolic Leaders i Skottland som jeg leder.

- Det har stor betydning at han kommer til Solheimen Hotell, Hedalen Stavkirke (fra 1165) og Kristen Koalisjon Norge, understreker Jan-Aage Torp. - Bare fire-fem dager etterpå skal Europarådet i Strasbourg stemme over rapporten om det norske barnevernet som er skrevet av visepresidenten av Moldovas parlament, Dr. Valeriu Ghiletchi, så manges øyne vil være rettet mot Norge.

- I tillegg til Dr. Ardelean kan Kari Brochmann Skoklefald og jeg presentere fantastiske talere: Rory Kaye, en brennende messiansk-troende jøde fra New York og CEO for International Arts and Media, og Grethe Tangen Olsen, norsk Israel-tjenestes fremste ambassadør, med flere andre. Programmet er i utvikling, forteller Jan-Aage.

- Og på selve St. Hans-aften, som er lørdag kveld, blir det bål, grilling, fest, lovsang og bønn!

Jan-Aage Torp, som er KKNs leder, forteller at registreringen er åpen nå, og vil skje direkte gjennom Solheimen Hotell: - Send en email (klikk på email-linken) dit med navn, telefonnummer og rom-ønsker, så vil du få informasjon og betalingsinfo direkte fra hotellet.

Prisnivået for to hele døgn med alle måltider inkludert fra fredag middag kl 18 og inkludert avslutningslunsj på søndag ettermiddag:

Per person i enkeltrom: 1500 kr 

For to personer i dobbeltrom:  2900 kr (1450 kr hver)

For ektepar i dobbeltrom: 2500 kr

Barn under 15 år : 650 kr

Barn under 5 år: 200 kr (om de bor på foreldrenes rom).

Visepresident i Romanias Parlament, Dr. Ben-Oni Ardelean, taler i Hedalen Stavkirke i KKNs «Veien til SEIER»-samling i St. Hans
Powered by Cornerstone