Notater/Da jeg lærte samfunnstransformasjon

Da jeg lærte samfunnstransformasjon

Jan-Aage Torp
11. August 2021
Da jeg lærte samfunnstransformasjonRalph Reed prydet forsiden av Time Magazine i 1994

I april 1993 fikk jeg et skjellsettende møte i USA med grunnleggeren av Christian Coalition, Pat Robertson.

Det som skulle være et 10-minutters møte, ble en hel dag. Pat og jeg fant tonen, så han ba det kristelig-politiske geniet Ralph Reed, koalisjonens eksekutivdirektør, om å ta meg og mitt reisefølge Finn Jarle Sæle (sjefredaktør i avisen Dagen) ut på lunsj. Finn Jarle måpet da han hørte samtalen, og hvisket til meg hva han mente jeg burde si.

Da jeg lærte samfunnstransformasjonPat og jeg på talerstoler over hele Norge

Resten er historie. Pat & fru Dede kom i privatjet til Norge, og jeg førte dem rundt i en hel uke til store folkemøter over hele Norge. For øvrig finansiert av Ja-til-livet-presten Per Kørner og hans livsretts-fond.

Ralph

Men den som lærte meg fundamental samfunnstransformasjon, var Ralph Reed. Han podet inn i meg de tre begrepene "Troen, Familien, Friheten". Ralph var ikke fornøyd med litt medieblest - han ville ha samfunnstransformasjon!

Da jeg lærte samfunnstransformasjon

Kristenkonservative mediemiljøer i Norge som skal ha hjulpet Erna Solberg til makten i 2013 og 2017, var nok mer opptatt av overfladisk medieblest enn av fundamental transformasjon. Derfor er Ernas prosjekt mislykket. KrF og Ropstads inntreden hadde minimal verdi.

I fortsettelsen etter 1993 omfavnet Ralph Reed Syvfjells-strategien, som KKN også omfavner.

Ikke tro på overfladiske løsninger som kristelige medier i Norge synes å satse på.

De beste bevegelser

Det er tid for samfunnstransformasjon i Norge! Vi har alliert oss med de beste bevegelser i USA, Polen, Ungarn, Italia og europeiske nasjoner.

Vi samarbeider gjerne også med troverdige talspersoner for de to andre abrahamittiske religioner, jødedom og islam.

 

Powered by Cornerstone