Notater/Den hysteriske debatten om «homoterapi»

Den hysteriske debatten om «homoterapi»

Jan-Aage Torp
20. November 2019
Den hysteriske debatten om «homoterapi»NRK Dagsnytt Atten igår om homoterapi

Jeg syns det er supert at vi nå har en debatt igjen om homofili. i snart 30 år har nemlig myter og «liberale» fordommer mot denne livsform blitt dosert så voldsomt at mange har begynt å tro på dem.

«Homogenet»

Den store løgnen om «homogenet» (som fortsatt blir omtalt av politisk korrekte som et faktum!) ble avvist i 1994 av selveste President Bill Clintons administrasjon på grunn av «vitenskapelig forfalskning», begått av den homofile forskeren Dean Hamer. Hamer mistet jobben.

Men kun et eneste mainstream-medium i USA turde å skrive om dette, nemlig Chicago Tribune. Homolobbyen straffet enhver avis og tv-kanal som ikke danset etter deres pipe.

I 1995 møtte jeg redaktøren av Chicago Tribune som ga meg all dokumentasjon.

Vårt Lands Rimehaug

Jeg fakset så fra Chicao alt materialet til Vårt Lands samfunnsredaktør Erling Rimehaug, som kvalitetssikret all dokumentasjon, og deretter skrev en gnistrende side 2-kommentar i Vårt Land der fakta ble presentert.

Samme dag åpnet Kirkemøtet for Den norske Kirke, som overrasket alle ved å nekte å liberalisere Kirkens holdninger til homofili. Liberale biskoper var plutselig kommet på defensiven. 

Rimehaug sendte meg en takk etterpå der han skrev: «Ingen tvil om at ditt gode arbeid i Chicago var avgjørende!» Til denne dag er det ingen som har visst hva Torp og Rimehaug utrettet :-) Nå har 24 år gått, og dette må være tid for mine memoarer :-)

Leit at Rimehaug aldri har tatt seg bryderiet med å gi meg anerkjennelse for mitt sannhets-arbeid. Både om «homogenet» i 1995 og Lysbærerne i 1998-99 ville han hatt god grunn til å korrigere hetsen som har pågått mot meg i 27 år. #Integritet

Bløffen om «Bjørn Erik»

På vinteren 2000 ble filmen «BE - skitne, syndige meg» publisert som en dokumentar om kristnes forhold til homofili. Filmen fikk straks Gullruten for «Beste dokumentar».

Jeg ble rekruttert av de homofile produsenter for å representere de klassiske verdier.

Noe jeg ikke visste før på selve premieren, var at storyen var tvunnet rundt forsvinningen av «Bjørn Erik» (derav «BE»), en ung mann jeg aldri hadde møtt, og heller aldri hørt om.

I filmen møtte man en fortvilet søster, mor og far som fortalte at BE hadde forsvunnet i 1992 - åtte år tidligere. De visste ikke årsaken, men søsteren antok at han var homofil. Hun visste heller ikke, men antok at han hadde vært innom et folkemøte mot partnerskapsloven som jeg ledet (i 1992). Utfra dette konkluderte familien og filmen med at jeg var ansvarlig for Bjørn Eriks forsvinning og «selvmord».

Problemet er at ingen vet om han en gang er død!

Stortinget fordømte meg og Biskop Per Lønning i en debatt.

Helseminister Dagfinn Høybråten (KrF) tok avstand fra «homo-helbredelse», selv om jeg visste at han og hans kone deltok på seminarer om dette i OASE-sammenheng.

Mange år etter 1992 ble det skrevet en dødsattest på Bjørn Erik - utfra en antagelse.

Mine kilder fortalte meg for mange år siden at Bjørn Erik forsvant på grunn av en familiekonflikt. Slett ikke på grunn av homofili. 

Og nå spinner de antikristelige videre på løgnene.

Skammens lavmål utfoldes i våre dager.

VGTV

Nå er homolobbyen på Stortinget igang igjen. Men til forskjell fra i 2000 står det idag respekt av KrFs opptreden. Kanskje Ropstad & Co har større integritet? Jeg velger å tro det.

Men VGTV-serien av Morten Hegseth er tvunnet rundt bløff.

Den svenske eks-homo-presten hevdes å ha vært med i Exodus. Men jeg var visepresident i Exodus International, og jeg kan hevde sannferdig at den mannen hadde i høyden vært innom på besøk.

Én historie i VGTV-serien mener jeg vitner om grove overgrep, nemlig om Brian i hans tidligere religiøse (ikke-kristne) miljø. Han har utvilsomt blitt utsatt for straffbare forhold.

Om Stortinget baserer sitt raseri på den serien, da står det dårlig til med edrueligheten i dette landet.

KrF

Krfs talsperson i homoterapi-debatten, Jorunn Gleditsch Lossius, samt Hans Fredrik Grøvan, og ikke minst partileder Kjell Ingolf Ropstad, opptrer med prinsipiell tyngde i denne forbuds-saken. 

Her henviser de til religionsfriheten samt til allerede fungerende lover. Utmerket politisk håndverk!

Ottosen

Misjonssambandets informasjonsdirektør Espen Ottosen spiller en fremtredende rolle i debatten, og jeg bøyer meg i respekt for hans fremragende opptreden i denne hysteriske debatten. Han er saklig og vennlig, og bøyer seg ikke for presset.

KKN takker Espen Ottosen!

Powered by Cornerstone