Notater/Da avisen Dagens nye sjefredaktør Odd Sverre Hove i år 2000 var den eneste redaktør som forsvarte meg - «han talte når andre tiet»

Da avisen Dagens nye sjefredaktør Odd Sverre Hove i år 2000 var den eneste redaktør som forsvarte meg - «han talte når andre tiet»

Jan-Aage Torp
14. Februar 2019
Da avisen Dagens nye sjefredaktør Odd Sverre Hove i år 2000 var den eneste redaktør som forsvarte meg - «han talte når andre tiet» Da avisen Dagens nye sjefredaktør Odd Sverre Hove i år 2000 var den eneste redaktør som forsvarte meg - «han talte når andre tiet»

I mars 2000 ble jeg ustanselig mobbet og maltraktert i en regissert kampanje av media og politikere i Norge i en tre ukers periode etter at en homo-tv-gruppe laget en såkalt «dokumentar» om en angivelig «homofil» gutt som skal ha tatt sitt liv etter å ha vært tilskuer på et folkemøte, ledet av meg, mot den homofile partnerskapsloven i 1993 - nesten syv år tidligere. Hele filmen bygde på gjetninger om at han var død; gjetninger om at han var homofil; og gjetninger om at han skal ha hørt meg tale. Til dags dato - i 2019 - er det ingen som en gang vet om han er død. Strengt tatt kan han leve i beste velgående i Tahiti eller Timbuktu med kone og barn.... 

Filmen ble sendt i beste sendetid på TV2 og vist verden over.

Jeg ble slaktet fra Stortingets talerstol - og mine «venner» i Kristelig Folkepartis stortingsgruppe deltok i slakten. Ikke en eneste av dem tok til motmæle. 

De eneste tre kristenledere som forsvarte meg, var høvdingene i Kristen Koalisjon Norge - Ludvig Karlsen, Emanuel Minos og Arvid Tångberg.

I tillegg tok avisen Dagens nye sjefredaktør Odd Sverre Hove meg i forsvar på lederplass, og han slapp til flere artikler som fortalte «den andre siden». Hove og avisen Dagen «talte når andre tiet», mens anklagene mot avisen Dagen i lengre tid gikk på at Dagen sviktet de bibeltro kristenlederne og åndskampen. Sannheten var nok det stikk motsatte.

Det var derfor at en harm Emanuel Minos tilrettela for en annonsekampanje ved å kontakte avisen Dagens administrerende direktør Thorleif Belt. Den bibeltro Belt engasjerte Emanuel, Ludvig og meg som alle tre figurerte i helsides støtteannonser for avisen Dagen. Helsidene med meg sto på trykk minst seks ganger i 2001. 

Relaterte dokumenter
Powered by Cornerstone