Bodnariu-prisen møter internasjonal interesse

Bodnariu-prisen møter internasjonal interesse

Side 2: Norge Idag - 2. juni 2017
Redaksjonen Norge Idag
31. Mai 2017

«Familievernprisen 2017» fra Kristen Koalisjon Norge (KKN) til det rumensk-norske ekteparet Marius og Ruth Bodnariu og deres 5 barn vekker internasjonal interesse, forteller styreleder og primus motor, Jan-Aage Torp til Norge Idag.

Bodnariu-prisen møter internasjonal interesseJan-Aage Torp- Vi valgte torsdag 8. juni fordi dette var dagen da de to ledende rumenske senatorer Titus Corlatean (tidligere utenriks- og justisminister) og Ben-Oni Ardelean kunne komme. De ledet delegasjonen av topp-politikere fra Romania som valgte å komme til Naustdal og Oslo i januar 2016 da striden var på det verste. De er menn med integritet, og har åndelig styrke. Corlatean er pinsevenn, og Ardelean er president for de rumenske baptisters teologiske seminar, sier Torp.
 
- Alt har lagt seg vel til rette. Ikke minst er det viktig at representanter for familien kommer med glede for å motta prisen, og at kunstneren Reidar Kolbrek har donert et av sine malerier. Det gleder oss at Jan Hanvold tar imot oss på TV Visjon Norge i direktesendt festmøte om kvelden som blir ledet av Anita Apelthun Sæle, og Finn Jarle overrekker prisen. Spesielt at Finn Jarle overrekker prisen er viktig for meg. Han bør ha en slik hedersrolle som en som har kjempet for oss alle gjennom 30 år, understreker Jan-Aage Torp som også gleder seg til seminaret om formiddagen i «Katakomben» i Bok & Media i Oslo, den gamle lutherske bastionen. - Her vil politikere, diplomater og de ypperste eksperter holde foredrag og føre samtaler, sier han.
 
- Vi får henvendelser fra internasjonale medier og topp-politkere i Europa, sier Jan-Aage Torp idet han skal rekke flyet til Brüssel for å ha nye møter i EU-parlamentet på vegne av European Apostolic Leaders og Kristen Koalisjon Norge.
 
Torp legger til: - Vi har begynt å utvikle en engelsk utgave av KKNs nettside, www.kristenkoalisjon.world, som blir viktig for den internasjonale mobiliseringen og formidlingen i årene fremover.
Relaterte dokumenter
Powered by Cornerstone