Folkemøte i Drammen på TV Visjon Norge: Familievern-pris til familien Bodnariu fra Naustdal

Folkemøte i Drammen på TV Visjon Norge: Familievern-pris til familien Bodnariu fra Naustdal

Norge Idag - 19. mai 2017
16. Mai 2017

Torsdag 8. juni er det møte i Drammen på Visjon Norge. Familien Bodnariu fra Naustdal, med sine fem barn, mottar «Familievern-prisen» for sin kamp da barnevernet tok alle fra dem barna, den 16. november 2015.

Tidligere utenriks- og justisminister Titus Corlatear og senator Ben-Oni Ardelean fra Romania vil tale på møte.Folkemøte i Drammen på TV Visjon Norge: Familievern-pris til familien Bodnariu fra NaustdalRUMENSKE SENATORER KOMMER: Tidligere utenriks - og justisminister Titus Corlatear og senator Ben-Oni Ardelean fra Romania kommer til TV Visjon Norge. Redaktør i TV-stasjonen, Jan Hanvold gir toppolitikerne fra Romania mulighet til å uttale seg om norsk barnevern til et stort publikum (Foto: NTB/Scanpix).

Delta vil også mennesker som er ofre for barnevernets feilaktige inngripen.

Naustdalfamiliens barn ble returnert til sine foreldre etter beslutning i tingretten i slutten av mai 2016, og fikk slik en lykkelig slutt. Men familien har siden flyttet til Romania.

Prisen utdeles av Kristen Koalisjon Norge (KKN).

– Prisen til familien er en anerkjennelse av deres tro og kjærlighet, men også av den utvidede familien både på norsk og rumensk side som har kjempet sammen med kjernefamilien i Naustdal, samt de titusener av støttespillere verden over som demonstrerte mot barnevernets feilaktige inngripen.

– Prisen heter «Familievern-prisen» Vi vil med denne også hedre stortingsmannens John Alvheims minne. Han laget «10 bud» til dem som kom i barnevernets søkelys».

– Familien fra Naustdal vil ikke kunne komme til prisoverrekkelsen da de frykter for å bli arrestert av norsk politi fordi de valgte å ikke komme til en bebudet rettssak i januar 2017 som gjelder såkalt «oppdrager-vold». Men de vil bli representert av sin norske og rumenske familie, forteller Jan-Aage Torp som er leder av Kristen Koalisjonen.

De rumenske senatorene Titus Corlatean og Ben-Oni Ardelean vil tale på møtet. Begge disse senatorene kom til Norge for å støtte familien under stridens hete i januar 2016, forteller Torp

Det vil bli innslag ved aktivister og ofre fra kampen mot barnevernets overgrep, fra ledende politiikere i Norge, og ulike nasjoner blir representert ved sine ambassadører.

Månedlige folkemøter

Kristen Koalisjon Norge (KKN) lanserer månedlige folkemøter som vil holdes i alle landets fylker fra etter pinsen 2017. Lignende folkemøter ble holdt av KKN mens Emanuel Minos og Ludvig Karlsen levde.

– Det vil ta tid å dekke hele landet, men det kommer til å skje, sier leder i KKN, Jan-Aage Torp til Norge IDAG.

Temaene være barnevernet, livsrett, skapelsen, Israel og Jerusalem, EØS-avtalen, og høstens stortingsvalg.

– Vi opplever at KKN trengs som aldri før. Vi må samles jevnlig mens striden pågår så vi styrker motivasjonen og hverandres kampmot, men også for å kjenne hverandre så vi kan holde hverandre oppe når det røyner på, understreker Torp.

 

Relaterte dokumenter
Powered by Cornerstone