Nye Norge Idag-tilbud

Nye Norge Idag-tilbud

Lederartikkel i Norge Idag
Finn Jarle Sæle
10. Februar 2017

Norge Idag ekspanderer og utvikler seg. Vi er i prøvefase med et nytt ukentlig tv-magasin, med nye nettsider for kommentar og globale perspektiver. 

 

Nye Norge Idag-tilbudJOURNALISTIKKDEBATT: Tv, redaktør i Dagen Vebjørn Selbekk, th. redaktør i Vårt Land, Åshild Mathisen.

TV-magasinet «IDAG fra hovedstaden» produseres av Jan-Aage 7orp i Oslo. Vi oppsøker politikere, jurister, ideologer og aktivister i hovedstaden.

 

Programmet ligger permanent og gratis tilgjengelig på youtubekanalen «IDAG fra hovedstaden». Torp får kamerahjelp av Miracle Revival Channel, men konseptet er at den moderne TV-journalisten skal kunne operere selv, hvor som helst ifra

Vi er så heldig at programmet også kan vises hver torsdag kveld kl  22 på nisjekanalen «Miracle Revival Channel», med repriser på fredag morgen kl 08:00 og lørdag kveld kl. 18:30.

- Vii er ikke studiobasert, men vi fører samtaler på 6tortinget, Tinghuset, kafeer og kontorer, forteller Jan-Aage Torp.

– I de første ukene har vi møtt bl.a. advokat 6igurd Klomsæt, stortingsrepresentantene Geir Toskedal, Mazyar Keshvari og.Kjell Ingolf 5opstad, jusprofessor Eivind 6mith, Stefanusalliansens ledere, økonomen Cecilie Bedsvaag og psykologspesialist Einar Salvesen.

Denne uken dekket vi kristelig pressekontors debatt om den kristne dagspressen. De spurte: Trenger vi to kristne dagsaviser? Vi spurte: Må det være forfølgelsesjournal istikk og gapestokk i begge?

Hvorfor har man nå hatt en familietragedie kontinuerlig utbrettet i avisen i syv år - så noen holdt på å gå under?. Hva sier Jesus om å elske sin neste som seg selv? Du kan se hva de svarte på kanalfrekvensene vi prøvesender på.

Relaterte dokumenter
Powered by Cornerstone