Svein-Magne Pedersen taler for det ufødte barn – og KKN feirer hans 70-årsdag

Svein-Magne Pedersen taler for det ufødte barn – og KKN feirer hans 70-årsdag

Norge Idag
13. Desember 2017

KRISTENLIV: Kristen Koalisjon Norge (KKN) har sin første strategisamling siden 1999, lørdag 6. januar i Oslo.

Svein-Magne Pedersen taler for det ufødte barn – og KKN feirer hans 70-årsdagSvein-Magne Pedersen og Leo van Doesburg

KKN benytter da anledningen til å feire «Norges Billy Graham», SveinMagne Pedersen, som fyller 70 år samme dag. Han skal også utfordre til handling imot fosterdrap i en egen tale til KKN.

– Vi gleder oss virkelig til dette, sier med-grunnlegger av KKN, Finn Jarle Sæle.

– Svein-Magne Pedersen er ikke bare en evangelist av stort format, men han har engasjert seg aktivt for barnet i mors liv. Vi tror at han vil sette standarden for 2018, understreker styreleder Jan-Aage Torp.

De to øvrige innlederne er den høyt anerkjente direktøren for European Christian Political Movement (ECPM) i Brüssel, Leo van Doesburg, som er en premissleverandør for mye av vår tids kristne politiske initativ over hele Europa, og leder for parlamentariske bønnefrokoster i flere europeiske nasjoner. Også George E. Markakis har en internasjonalt anerkjent tjeneste som apostel-profet. Han vil spesielt innlede om vårt oppdrag som EKKLESIA i Europa idag, og her betyr også hans kunnskap som gresk-talende, mye for å utvide vår forståelse.

– Jeg var på nytt i Brüssel i forrige uke og fikk se Van Doesburgs store innflytelse i praksis, sier Jan-Aage Torp.

– I løpet av de siste uker har han arrangert nasjonale bønnefrokoster i parlamentene i Latvia, Romania og Slovenia. Vi tror at han vil inspirere til lignende initiativ i Norge.

– Denne norske bønnefrokosten hadde flere ganger deltagelse av biskop Per Lønning. Nå tar vi opp igjen den stolte tradisjonen, sier KKN-styremedlem, redaktør Finn Jarle Sæle.

Powered by Cornerstone