KKN taler/Vekkelseskonferanse som styrker den unge generasjon - helsemyndighetene kan roe sine nerver

Vekkelseskonferanse som styrker den unge generasjon - helsemyndighetene kan roe sine nerver

Jan-Aage Torp
19. August 2019
Vekkelseskonferanse som styrker den unge generasjon - helsemyndighetene kan roe sine nerverLevi Jensen og Jan Hanvold Vekkelseskonferanse som styrker den unge generasjon - helsemyndighetene kan roe sine nerverDionny Baez og tolken Jon Åge Skaaland betjener en kvinne

I helgen arrangerte TV Visjon Norge sin faste høstkonferanse med den amerikansk-venezuelanske profeten Dionny Baez som hovedtaler sammen med Levi Jensen, Daniel Haddal, Finn Jarle og Anita Sæle og kanalens egne forkynnere. Det var et sterkt fokus på ungdom i Drammenregionen, men helsemyndighetene kobles merkelig nok inn.

Helse-nerver

Helsemyndighetene kobles inn fordi den unge evangelisten Elin Therese Slotten, en livsfrisk kvinne som kjenner ungdommens naturlige bruk av konseptet «reality-tv», lot tv-titterne få innblikk i hva Den Hellige Ånd gjorde med henne.

Dette tar KKN med knusende ro.

Selv opplevde jeg som 17-åring i 1975 vekkelsesmøtene i Pinsebevegelsens høyborg, Filadelfia i Oslo, da det finsk-norske evangelist-radarparet Niilo Yli-Vainio og Terje Berntzen formidlet berøringer ved Den Hellige Ånd. Selv ble jeg mektig berørt, og jeg falt i gulvet under Guds kraft.

Helsemyndighetene ble koblet inn, men deres anklager falt straks bort da de så hvilken positiv virkning møtene hadde.

Kjenner jeg min venn Jan Hanvold rett, har han ikke hatt en søvnløs natt etter disse truslene. Trolig sover han ekstra godt :-) Helsemyndighetene kan roe sine nerver.

Ungdom

Unge i Norge idag har velstand og tilbud som overgår alle andre, men er likevel sterkt preget av depresjon, håpløshet og selvmordstanker. 

Her er Jesus løsningen!

Evangelist Levi Jensen brukes mektig av Gud over hele landet med et Jesus-budskap til ungdommen, som gjensvarer positivt.

Nå er Levi blitt tett knyttet til TV Visjon Norges arbeid blant ungdom i Drammenregionen, og dette gleder oss!

Profeten Dionny Baez

Hovedtaleren Dionny Baez er en ekte Herrens profet. Selv er jeg blitt velsignet av hans budskap. Norge trenger slike profeter!

Dessverre kunne jeg ikke delta i TV Visjons konferanse i Drammen fordi vi opplever vekst og fremgang i vår menighet i hovedstaden, Oslokirken. Når Den Hellige Ånd åpner dørene i hovedstaden, da må vi gå målrettet inn. Vekkelse og gjennombrudd i enhver nasjon beror på hovedstedene.

Min gode venn Jan Hanvold fortalte meg i forrige uke at konferansen ville fokusere på Drammenregionen samt tv-kanalens satsinger i Bergen, Moldova og Albania, og dette trengs. Vi trenger vekkelse i alle landsdeler og byer i Norge!

Powered by Cornerstone