KKN taler/Siljes seier! Og nå kommer oppgjøret i Norge....

Siljes seier! Og nå kommer oppgjøret i Norge....

Jan-Aage Torp
13. Desember 2018
Siljes seier! Og nå kommer oppgjøret i Norge....Silje og Eira utenfor Sejmen, det polske parlamentet i Warsawa, da jeg besøkte dem i juli 2018

Igår ble Silje Garmo innvilget politisk asyl av Utenriksdepartementet i Polen. Men det var slett ikke utenriksministeren som avgjorde. Han er en byråkrat fra kommunisttiden. Men det var selveste statsministeren som intervenerte og overstyrte utenriksministeren. Statsminister Mateusz Morawiecki er en dypt kristen katolikk. Det står respekt av ham.

Silje er en herlig mamma. Vi har sett det på nært hold over lang tid. At norsk barnevern har villet ta lille Eira, er maktovergrep i verste barnevern-ånd. Alt skyldes angiveri fra noen som står i ledtog med de mest innflytelsesrike krefter i norsk samfunnsliv - domstoler, finans, og politikk. Silje har derimot de mest troverdige folk på sin side: Psykologspesialister og andre fagfolk - og folk som faktisk kjenner henne.

Silje er kunnskapsrik og oppegående og har jobbet utrettelig fra Warsawa i snart halvannet år med sin sak.

Uten Jerzy Kwasniewski og hans kollegaer i det polske instituttet Ordo Iuris ville ikke seieren ha skjedd. Vi takker Gud for disse dyktige og gudfryktige advokatene. Kwasniewski er en fremragende forkjemper for rettferdighet og familieverdier i Europa.

Silje har også hatt fantastisk støtte fra ledende polakker i Norge.

Nå er Silje & Eira sikret beskyttelse i Polen. Men nå må vi vinne kampen for mor og datter i Norge. Det er en skam at hun har den norske stat imot seg!

På mandag denne uken hadde jeg et fantastisk oppdrag i det polske vitenskapsakademiet i Warsawa der Ordo Iuris og European Christian Political Movement med KKN som partner arrangerte et vitenskapelig seminar om den universelle menneskerettighetserklæring som fylte 70 år på nettopp mandag. Her holdt fremragende forskere og analytikere foredrag om de ideologiske fundamenter og føringer for denne viktige erklæringen som sekulærhumanistiske krefter prøver å endre. Men vi må sørge for at de ikke får røre ved den! Det var en ære for meg å holde sluttinnlegget i Warsawa på mandag der jeg proklamerte at kristen enhet gir seier i Europa! Jeg jobber med de fremste ledere innen katolisismen, ortodoksien, evangelikalismen og pinsevekkelsen i Europa.

Og igår kom Siljes seier!

Powered by Cornerstone