KKN taler/Kan norske myndigheter ta passet fra mamma Silje Garmo, men ikke fra ISIS-krigere?

Kan norske myndigheter ta passet fra mamma Silje Garmo, men ikke fra ISIS-krigere?

Jan-Aage Torp
10. Mars 2018
Kan norske myndigheter ta passet fra mamma Silje Garmo, men ikke fra ISIS-krigere?Silje Garmo idag med sitt norske pass

En skandale i norsk barnevern ledsages i disse dager av en ditto skandale i utenrikstjenesten, rettsvesenet og Politiet: Silje Garmo søkte 31. august 2017 asyl i Polen på grunn av flere ulovlige handlinger fra barnevernet og Politiet som er vel dokumentert av norske advokater, psyḱologer, legespesialister og tidligere politisjefer

Mamma Silje har mektige motstandere i norsk samfunnsliv. Dommere i norsk rettsvesen har tette forbindelser til Siljes primære antagonister.

Vi får frysninger av å få slike forhold dokumentert om Norge - «verdens beste land å bo i». Vi husker tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland som skrøt av oss: «Det er typisk norsk å være god!» 

I 2006 skrev den skarpeste kniven i Norges juridiske skuff gjennom en mannsalder, professor dr. juris Carl August Fleischer, boken «Korrupsjonskultur, kameraderi og tillitssvikt i Norge» der han dokumenterer og avdekker hvor dyptgående korrupsjonen fungerer i «det politisk-korrekte Norge». Boken er forsøkt tiet ihjel. 

I samtaler med KKNs styreleder har Fleischer gitt oss videre dokumentasjon om korrupsjon i barnevernet. Derfor kan vi si: Vi vet! Vi forbereder tunge oppgjør.

Vi spurte Silje Garmo idag om hvilke hindringer norske myndigheter har lagt i veien for henne etter at hun søkte asyl i Polen. Da forteller hun at bl.a. det polske politiets øverste myndighet har fått krav fra Politiet i Norge gjennom «Schengen Information System» (SIS) om å ta arrest i Siljes pass for å stanse hennes bevegelsesfrihet og «kriminalisere» henne i alle Schengen-land. Heldigvis er Polens politisjef redelig og edruelig nok til å nekte å etterkomme denne anmodningen med henvisning til at norsk politi har ikke gitt en juridisk begrunnelse og heller ikke nødvendig dokumentasjon i sin SIS-melding.

Det er hevet over tvil at Silje Garmo er på rett side av norsk og internasjonal lovgivning.

Advokat Signe Blekastad sa til Dagbladet 22. okober 2017: «I juridisk forstand er min klient en fri kvinne, som kan reise hvor hun vil med barnet sitt. Jeg mener at hun også kan reise trygt hjem til Norge.»

Det er noe riv ruskende gæernt når NRK og andre medier meldte så sent som igår at «Regjeringen får ikke frata fremmedkrigere det norske passet uten en dom». Mens mamma Silje & baby Eira, som juridisk sett er «frie», ikke får ha sitt norske pass!

I løpet av kort tid tar Polens utenriksminister, professor i statsvitenskap Jacek Czaputowicz, sin beslutning om mamma Silje & baby Eiras asylsøknad.

KKN ber om at Polen gir beskyttelse til to norske borgere som ikke opplever at Norge er «verdens beste land å bo i».

Powered by Cornerstone