KKN taler/NRK mangler profesjonalitet om den pentekostale vekkelsen

NRK mangler profesjonalitet om den pentekostale vekkelsen

Jan-Aage Torp
12. September 2018
NRK mangler profesjonalitet om den pentekostale vekkelsen

Igår hørte vi på opptaket av en fersk utgave av NRK EKKOs innslag i NRK P2 om verdens hurtigst voksende kristne bevegelse, den pentekostale-apostoliske-karismatiske som undertegnede er en av de toneangivende eksponentene for i Europa. 

Makan til ensidig blanding av svært selektiv informasjon fra de to norske «forskere» og en særdeles forutinntatt programleder! Her finnes ikke et snev av uavhengighet, flerkilde-journalistikk og profesjonalitet. Her presenteres direkte feil informasjon om katolisismen og de ortodokse. Her vinkles den kritiske vurdering av pentekostalismen utfra en «politisk korrekt» homopolitisk og feministisk agenda.

«Forskerne» og programlederen er totalt desinformert om Europa. De aner ikke hva som virkelig skjer. I forrige uke ledet vi et viktig fire-dagers møte i det rumenske parlamentet. Vi gjør stadig slikt over hele Europa. Vi jobber også tett med de øverste lederne innenfor Den romersk-katolske kirke og de ortodokse kirker som vokser og utvikler seg.

KKN stoler på TV Visjon Norge blant annet fordi kanalen prøver ikke å innynde seg hos myndighetene for å få «pressestøtten». VNs slagord er ikke bare tomme ord: «Vi taler der andre tier». Takk!

Jan Hanvold, her ser vi hvorfor TV Visjon Norge er en ny maktfaktor i Norge! VN trengs som aldri før!

Ekko beskriver seg selv som «et samfunnsprogram som sendes mellom 09-11, mandag til lørdag, i NRK P2. To timer med samfunnsstoff, forskning, vitenskap og menneskemøter. Ekko gir deg radio som engasjerer, berører, gir innsikt og overrasker».

Dette er til å le av.

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen: Er det et slikt ensidig, uprofesjonelt NRK vi skal betale lisenspengene våre for?

Powered by Cornerstone