KKN taler/Polakkene marsjerer for livet og familien - Polen og Norge er i en sivilisasjonskamp. Vi har begynt på veien til seier

Polakkene marsjerer for livet og familien - Polen og Norge er i en sivilisasjonskamp. Vi har begynt på veien til seier

Jan-Aage Torp
12. Juni 2018
Polakkene marsjerer for livet og familien - Polen og Norge er i en sivilisasjonskamp. Vi har begynt på veien til seier

(Oppdatert onsdag morgen 13. juni kl 06:33)

På lørdag paraderte homoaktivister gjennom Warsawas gater med Norge som «gull-sponsor» (hovedsponsor) sammen med EØS-landene Island og Liechstenstein, og med støtte fra 30 europeiske yrkes-diplomater.

Men på søndag marsjerte hundretusener av polakker i 60 samtidige «Marsj for LIVET og FAMILIEN» - uten finansiering fra verken EU, Norge eller andre nasjoner, men med den katolske kirke som den samlende faktor, men ikke organisert av den katolske kirke. Organisator var diversje «Ja til LIVET-organisasjoner», som «Senter for livet og familien».

Kontrasten kunne ikke vært større.

Polakkene marsjerer for livet og familien - Polen og Norge er i en sivilisasjonskamp. Vi har begynt på veien til seierPå lørdag paraderte homoaktivister sin livsstil i Warsawas gater. På søndag marsjerte hundretusener av polakker for livet og familien i 60 polske byer. Kontrasten er stor.

En genuin folkebevegelse for livet og familien har vokst frem i 2000-tallets Polen der befolkningen feirer friheten de fikk etter at de med USAs hjelp avsluttet 45 år med antikristelig, dehumaniserende og undertrykkende kommunistisk ateisme og 5 1/2 år med sin antisemittiske «Untermensch»-nazisme. («Untermensch» omfattet «mindreverdige» som jøder, roma, slaviske som f.eks. etniske polakker, serbere, russere m.v.)

Samlende

Denne folkebevegelse samler det store flertall av befolkningen - vanlige folk, katolikker og ikke-katolikker - så vel det regjerende PIS-partiet («Lov & Rettferdighet») som partneren, SP-partiet («Solidaritet Polen»). Disse to partiene har festet grepet om velgermassene, og de vokser. I tillegg kommer det største opposisjonspartiet - PO ( «Borgerplattformen»), parlamentets nest-største parti - der velgerne i store trekk er enige med regjeringspartiene om de store verdispørsmålene om livsrett, menneskeverd og familievern.

Mens den norske ambassadør Olav Myklebust og Norges regjering - Erna Solbergs Høyre, Siv Jensens Frp og Trine Skei Grandes Venstre - sprøyter millioner av norske skattekroner inn i homokampen i Polen.

Ikke bare enkeltsaker

Kristen Koalisjon Norge (KKN) kjemper dypest sett ikke bare om enkeltsaker. Når vi snakker om retten til å leve fra unnfangelse og til en naturlig død, og om vern om familien som en livsbejaede kjerne-enhet bestående av mamma, pappa og barn - da snakker vi om grunnlaget for vår sivilisasjon. Polen har valgt side i en sivilisasjonskamp. Her må Norges «fri flyt-regjering» med Frps «ny-liberalister» i spissen, ta fingrene vekk fra det polske fatet!

Carl, Siv og Wara

I 1994 fjernet Carl I Hagen de verdiliberalistiske elementer fra partiet - ungdomspartiet og alt sammen. En av de som ble frosset ut var Tor Mikkel Wara.

Nå er Wara tilbake - som justisminister i regjeringen til Erna, Siv og Trine.

Wara er tydeligvis ikke særlig annerledes enn for 24 år siden, bortsett fra at han har tjent mye penger på å lære seg kommunikasjonsbransjens verditomme kommunikasjon.

Om vi tar feil av Wara, vil vi med glede lytte og lære.

Noen har trodd at motstand mot islamisme og islamisering er den store saken som gjør at vi uansett kan støtte Frp. Så feil kan man altså tro.

Å bekjempe islamisering og islamisme - men samtidig å innføre en «ny-marxistisk» verdiliberalisme - er stikk i strid med hva vi kan akseptere.

Solveig Horne skiftet ham hva angår barnevernets overgrepskultur etter at hun ble barne- og likestillingsminister i 2013. 

Sylvi Listhaug skiftet ham om ekteskap og familie etter stortingsvalget i 2017.

Vi merker oss tilsvarende hamskifter hos flere.

Polakkene marsjerer for livet og familien - Polen og Norge er i en sivilisasjonskamp. Vi har begynt på veien til seierVi samles i St. Hans-helgen i Hedalen Stavkirke

KKNs tillit

Siv Jensens Frp er i ferd med å miste KKNs tillit.

Vi tror det finnes bedre regjeringsalternativer i Norge nå enn den regjeringen Erna Solberg har snekret sammen etter stortingsvalget 2017.

KrF er kanskje ikke så fortapt som noen tror. I det kristelige FOLKepartiet finnes det mye bra FOLK. Noen nye signaler fra ledende talspersoner vil få mange av medlemmene og velgerne på banen igjen.

Senterpartiet viser bl.a. i kampen mot fosterreduksjon (tvillingabort) at de er ikke helt borte, de heller. Det finnes mye sunt bondevett i sentrumspartiet.

Og I det verdikonservative Høyre finnes det politikere som lett kan stå frem hvis en klok statsminister slipper dem til.

Vi kjemper for å vinne

Vi følger med, vi ber, vi tror, og vi samtaler.

Mye kan endres i Norge - raskere enn man skulle tro.

Det er en sivilisasjonskamp vi opplever. Vi kjemper for å vinne. Vi tror på seier.

22.-24. juni samles vi i Hedalen Stavkirke, en av Norges eldste, bygd i 1163. Vi står sammen med vår hovedtaler, visepresidenten av Romanias parlament, Dr. Ben-Oni Ardelean, og andre ledere i hele Europa, og ikke minst med verdensledere som USAs Donald Trump, Russlands Vladimir Putin, og Israels Benyamin Netanyahu. 

Vi har begynt på veien til seier.

Powered by Cornerstone