KKN taler/Kristen revolusjon i Media-Norge

Kristen revolusjon i Media-Norge

Jan-Aage Torp
04. Mai 2018
Kristen revolusjon i Media-NorgeFra Familievernprisen på TV Visjon Norge den 20. april Kristen revolusjon i Media-NorgeFaksimile fra Dagen for 5. mai. Arkivbildet ble tatt i mars 2016. (Jeg ville ikke la meg intervjue av Dagens journalist denne uken.)

I oktober 2016 satte NRK inn det de muligens trodde skulle være dødsstøtet mot TV Visjon Norge og Jan Hanvold med sitt famøse fantasiprogram i Brennpunkt, «Pengepredikanten». Statskanalens skatteinntekter ble benyttet til å lage et suggererende vrengebilde av TV-gründeren, mens de kristelig-sekulære avisene Dagen og Vårt Land hoppet på toget, og Kristen-Norges lederskikkelser tvinnet tommeltotter og vurderte om det ville lønne seg å ta avstand fra tv-kanalen som sees av 150.000 mennesker hver dag.

Heldigvis bøyde ikke Inger & Jan Hanvold av, og kanalen har fortsatt sine fremganger i kvantitet og kvalitet.

Den 20. april 2018 fikk KKN for andre år på rad holde vår høytidelige prisoverrekkelse av Familievernprisen på direktesending i Studio Direkte. Mens de statsstøttede kristelig-sekulære nikkedukkene Dagen og Vårt Land ikke skrev en bisetning en gang, ble vår seremoni i år behørig dekket på polsk rikskringkasting, og medier i USA og Europa følger tett opp med gode reportasjer.

Det pågår en revolusjon i Media-Norge, og ikke minst gjør dette seg gjeldende på kristenfronten.

Dagen og Vårt Land kjemper i år etter år med kraftig nedadgående opplag, nedbemanning, og intern oppløsning blant de liberale avislederne i deres ulike fraksjoner, fløyer og interessekonflikter, og ikke minst bidrar disse avisers sekulære preferanser til å sprenge abonnementsmassen og tidligere tilhengere i fillebiter. Vi er glad for at Norge Idag under Finn Jarle Sæles stødige ledelse ikke åpner opp for disse kreftene.

Men TV Visjon Norge er motoren i Kristen-Norges mediamakt. Derfor retter makthaverne skytset mot denne moderne tids mediabastion.

I disse dager forbereder VG store oppslag for å lemleste den seriøse og anstendige helbredelses-virksomheten til Svein-Magne Pedersen.  Men Svein-Magne har dét kristelige periodiske blad i Norge som har flest abonnenter, «Legedom», og han har bred plass i Norge Idag og på TV Visjon. Det skal mer til enn «den politisk korrekte» skremselspropaganda for å stoppe en høvding som Norges fremste evangelist, Svein-Magne Pedersen. I nevnte KKN-seremoni på TV Visjon for fjorten dager siden sto Svein-Magne og undertegnede skulder til skulder med Jan Hanvold & Co.

I morgendagens utgave av avisen Dagen presterer den tidligere avisbastionen et stort etisk og mediafaglig overtramp der redaktør Vebjørn Selbekks utsending forsøker å så tvil om legitimiteten i min egen offentlige Facebook-side som på litt over ni måneder har vokst fra 0 til over 196.000 følgere, ikke minst i den muslimske verden. Vi kan ikke annet enn å le av dette lavmål av fantasi-journalistikk. Sånt forventer vi av Human-Etisk Forbund og desslike. og muligens beveger Dagen anno 2018 seg på dette nivå. Selvfølgelig tror vi at Gud tillater denne misunnelses-kampanjen fra avisskuten for å avdekke hjertets innhold og for å styrke det oppdrag vi har i Norge, Europa og globalt.

Vi håper bare at Dagen skal omvende seg i tide så ikke skuten synker, ugjenopprettelig. Det samme gjelder Vårt Land.

Powered by Cornerstone