KKN taler/Et liv uten rammer og konsekvenser? Det er ikke «helveteskremsler» som er problemet....

Et liv uten rammer og konsekvenser? Det er ikke «helveteskremsler» som er problemet....

Jan-Aage Torp
05. Mai 2019
Et liv uten rammer og konsekvenser? Det er ikke «helveteskremsler» som er problemet....Kjell Ingolf Ropstad og Bill Johnson (foto: Jan-Aage Torp/Wikipedia)

Denne uken er det blitt igangsatt en underskriftskampanje som maner til å ta avstand fra at barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad sa den 27. april på direkte spørsmål fra Dagbladet «- Bør barn lære om himmel og helvete?»:

«- Jeg er opptatt av at det skal være trosfrihet i dette landet. Så ja, det mener jeg opplagt må være opp til ulike trossamfunn.»

Vrengt

Dette har antikristelige krefter i Norge vrengt til å bety i henhold til deres egen opprop-tekst: «Det er uhørt at vi har en barne- og familieminister som mener helvetesskremsler rettet mot barn er innenfor religionsfrihetens rammer.»

Ropstad har da aldri antydet at barn skal bli «skremt» med helvete!

Avledning

Men egentlig er denne paniske fokusering på «helveteskremsler» en total avledning. 

Når man leser og lytter til de voldsomme advarsler mot «helveteskremsler», er det påfallende at det er ingen som er opptatt av ild og svovel og forferdelse, men de er rasende fordi læren om livets to utganger viser at våre livsvalg har konsekvenser.

Kjernen

Her er vi ved kjernen i dagens postmoderne Norge: I noen decennier er befolkningen blitt hjernevasket til å mene at det er ikke legitimt å tro at noe er rett og noe er galt. Dette gjelder ikke minst i samlivsetikken, forståelsen av begrepet «familien», og i barneoppdragelsen 

Barneoppdragelsen er nøkkelen. Derfor er det tverrpoltiisk enighet om at alle barn skal bruke mest mulig tid i barnehagen, skolen (kun offentlig!), og i skolefritidsordninger. Barn ned i seks-års-alderen skal bestemme alt selv!

Leke med tidsånden

Her er den kristne kirke i Norge skyldig i å leke med tidsånden.

«Guds Farskjærlighet»

Endog i «karismatiske» sammenhenger hvor man betoner et betimelig budskap om «Guds Farskjærlighet», bommer vi i Skandinavia fullstendig.

Jeg skal gi et eksempel:

Bill Johnson i USA

Når en av mine favorittpredikanter, Bill Johnson i Bethel Redding, preker i USA om «Guds Farskjærlighet», da skjer dette i en kulturell og geopolitisk amerikansk sammenheng der det ligger dypt rotfestet i befolkningen at det finnes rett og galt og at det er konsekvenser av våre handlinger. Derfor er Bethel Redding-forkynnelsen om «Guds Farskjærlighet» svært matnyttig og helbredende i USA.

Bill Johnson i Norge

Men når Bill Johnson og hans medarbeidere preker nøyaktig det samme budskapet i Norge, Sverige og Danmark, da skjer det i en helt annen sammenheng hvor flere generasjoner er blitt innprentet at det er ikke legitimt å ha etiske rammer for livet, og at respekten for mor og far og Gud og hellighet blir latterliggjort.

Derfor er tusenvis av skandinavere som har mottatt viktig og frigjørende forkynnelse i Bethel Redding, totalt hjelpesløse når de er hjemme i de skandinaviske sammenhenger - og pastorene og prestene er ute av stand til å veilede i sitt popularitetssøkende jag i sine hjemland.

Rammer og konsekvenser

Det er ikke frykten for helvete som er kjernen i det antikristelige raseriet i Norge, men motstanden mot rammer for livet og konsekvensene av våre livsvalg.

Her må norske kristne våkne opp!

 

Powered by Cornerstone