KKN taler/På 17. mai feirer vi Grunnloven og det norske flagg, ikke Rikets Tilstand!

På 17. mai feirer vi Grunnloven og det norske flagg, ikke Rikets Tilstand!

Jan-Aage Torp
16. Mai 2018
På 17. mai feirer vi Grunnloven og det norske flagg, ikke Rikets Tilstand!

Titusener av nordmenn opplever at det er dypt problematisk å leve i et Norge der offentlige myndigheter og en selvopphøyet, korrupt elite herjer med familier og nedfelte verdier.

Men vi kan og bør alle feire 17. mai!

17. mai er en feiring av Grunnloven som i prinsippet reflekterer verdier som er en rettsstat verdig. Det er denne Grunnloven vi feirer.

Det norske flagget

På 17. mai løfter vi opp det norske flagget som reflekterer «det virkelige norske» med korset i sentrum. 17. mai er en offisiell flaggdag i Norge, og alle statsbygg er pålagt å flagge på offentlige flaggdager. På 17. mai er det ikke lov å flagge med andre nasjoners flagg. 

«Norge i rødt, hvitt og blått» er en slager på 17. mai! 

Hør her: 

Les teksten her: «Norge i rødt, hvitt og blått»

Sangen er skrevet som inspirasjon for nordmenn i harde tider under okkupasjonen (1941), og har siden da hengt ved som en av våre stolteste sanger. Teksten er av Finn Bø, Bias Bernhoft og Arild Feldborg, mens melodien er komponert av Lars-Erik Larsson.

På 17. mai feirer vi Grunnloven og det norske flagg, ikke Rikets Tilstand!

Ikke Rikets Tiilstand

Mange i utlandet sier til oss at vi bør ikke feire 17. mai på grunn av de gruoppvekkende forhold som mange nordmenn lever under.

Men vi sier at vi bør tvert imot feire Grunnloven. 17. mai er Grunnlovsdagen, ikke en dag om Rikets Tilstand.

Når vi fastholder og etterlever Grunnloven, da vil de korrumperte og elitistiske ledere og opinionsdannere bli satt på plass.

Vi trenger å erklære igjen og igjen: «1814 skal fortsatt leve!»

I Europa et det nettopp oppvåkningen for hver nasjons verdier og konstitusjoner som har ført til en bølge av grunnleggende endringer som har rot i folkedypet.

Derfor sier vi: Hurra for 17. mai! Norge i rødt, hvitt og blått! Ja, vi elsker dette landet! Gratulerer med Grunnloven! Gratulerer med dagen, Norge!

Se nedenfor en NRK-video fra Grunnlovens jubileum i 2014:

Powered by Cornerstone