KKN taler/Lederens notater/Den kristen-konservative bevegelse er på Veien til SEIER i Norge og Europa! Men vi kan ikke ha hjertet i Amerika

Den kristen-konservative bevegelse er på Veien til SEIER i Norge og Europa! Men vi kan ikke ha hjertet i Amerika

Jan-Aage Torp
01. Juli 2018
Den kristen-konservative bevegelse er på Veien til SEIER i Norge og Europa! Men vi kan ikke ha hjertet i Amerika

Fra 1991 og de neste 15-20 årene måtte jeg stadig dra til USA for å få tro på seier for den kristne reformasjonen og vekkelsen i Norge. Og jeg måtte stadig hente amerikanere til Norge. Mye penger gikk med på å finansiere flybilletter, hotellopphold og konferanseavgifter.

Men etter hvert ble det latterlig at jeg skulle dra dit og sitte på femtiende rad på amerikanske kongresser der kjente politikere og ideologer la ut om sine kamper og seire på amerikansk jord. De snakket sant. Men jeg skjønte at nordmenn og europeere kan ikke ha hjertet sitt i USA om vi skal vinne den åndelige krigen hos oss. Og jeg skjønte at Gud reiser opp reformatoriske ledere i Norge og Europa som meisler ut seirende strategier på hjemmebane.

En gang i 1999 fikk min familie og jeg den store «åpenbaringen» om at vi skulle flytte til USA, nærmere bestemt Texas. Vi flyktet inn i drømmenes land. Men vår amerikanske apostel-venn sa NEI! «Du må vinne seieren i Norge først!» sa han til meg. Jeg gråt, vi gråt - men han snakket sant.

Siden er det blitt mye tårer og smerter, og en del har falt av lasset.

Men vi har fått smaken på seier i Norge og Europa!

De siste 7 1/2 årene har vært en laaaaaang opptur for Aina & meg - på Veien til SEIER i Europa og Norge. Til tross for mer lydsterk og bjeffende motstand enn noen sinne.

Hvis den kristen-konservative bevegelse er mer opptatt av å reise «over there» for å hente inspirasjon annenhver måned, da er det noe riv ruskende galt. Svømmebassengene i Dallas er deilige, og det er inspirerende å se på Fox News og stå i konferansekøen i Washington DC for å «se på de store gutta».

Men det er langt bedre å vinne krigen i Norge og Europa!

Powered by Cornerstone