KKN taler/Lederens notater/President Trumps nye media-orden

President Trumps nye media-orden

Jan-Aage Torp
07. August 2018
President Trumps nye media-orden

President Donald Trump har drevet etablerte medier i USA til vanvidd. Han har rett og slett ikke akseptert «the order of the day». Han nektet CNN, New York Times og andre selvbestaltede institusjoner spesialbehandling.

Dette har lært meg mye. Takket være Trump lar jeg meg ikke diktere av sekulære eller kristelige medier. Hvorfor skal jeg danse etter deres pipe?!

I mars 2016 ble jeg anklaget av journalist i Aftenposten, Tonje Egedius, for at jeg hadde ommøblert våre ulike nettsider tre-fire måneder før. Hun hevdet: «Dette gjorde du bare for at min bok («Jesussoldaten») skulle bli vanskelig å skrive!» Jeg kunne imidlertid avvise hennes harme. Faktum var at jeg hadde ikke hennes bokprosjekt i tankene. Ikke i det hele tatt!

Jeg skriver og publiserer for å informere og utruste de mange som er hungrige etter sannheten. Ikke fariseerne som utnytter Guds rike for egen berikelse.

De samme anklager rettes også mot meg fra kretsen rundt bløffe-forumet på Facebook, «Stans pengepredikantene». Disse selvgode mennesker tror faktisk at jeg skriver og publiserer for at de skal få noe å drive med!

Powered by Cornerstone