KKN taler/Lederens notater/Straffedømt mobber nedlegger sin blogg på grunn av «trakassering, forfølgelse og løgner». Tid for dagbøter?

Straffedømt mobber nedlegger sin blogg på grunn av «trakassering, forfølgelse og løgner». Tid for dagbøter?

Jan-Aage Torp
04. Juni 2018
Straffedømt mobber nedlegger sin blogg på grunn av «trakassering, forfølgelse og løgner». Tid for dagbøter?Faksimile fra gårsdagens utgave av «Den Himmelske Blogg»

Den straffedømte blogger Jan Kåre Christensen meldte igår at han har lagt ned den nyeste av sine mobbe-blogger, «Justismord», der han har forsøkt å bevise at han er utsatt for et justismord.

Bloggeren tapte mot Politiet i Oslo Tingrett i januar 2016. Hans anke over lovanvendelsen ble avvist av Borgarting Lagmannsrett i april 2017, og deretter av Norges Høyesterett i juni 2017. Endelig spiker i kisten kom i november 2017 da den europeiske menneskerettsdomstol i Strasbourg nektet å behandle hans anke.

Nå forsøker Christensen å fremstille seg selv som et offer. Han mener at han har måttet stenge sin nyeste blogg fordi han og hans familie er blitt utsatt for «trakassering, forfølgelse og løgner».

Sannheten er nok heller at bloggen før eller senere ville måtte stenges fordi den produserte mer av den samme «trakassering, forfølgelse og løgner» som han allerede er blitt behørig dømt for.

Hans hat-skriverier fortsetter uansett som tidligere på hans «Himmelske Blogg».

Vi følger med fra uke til uke. Vi ventet i 2 1/2 år fra mai 2011 til vi i september 2014 anmeldte ham til Politiet. Vi er fortsatt tålmodge. 

Vår advokat følger tålmodig med på hans tyverier og misbruk av fotografier av Aina & meg.

Siden den enstemmige dommen falt i januar 2016 har det gått ytterligere 2 1/2 år.

Det finnes lovhjemmel for å ilegge ham dagbøter. Vi vil trolig fremme dette virkemiddel i den nærmeste fremtid. Her finnes det god rettspraksis. 12.000 kroner som en éngangs-bot svir neppe så mye. Men 1.200 kroner per dag i 1000 dager er kanskje noe verre?

Powered by Cornerstone