KKN taler/Lederens notater/Vi må lære av Harvards juss-professor Alan Dershowitz

Vi må lære av Harvards juss-professor Alan Dershowitz

Jan-Aage Torp
26. September 2018
Vi må lære av Harvards juss-professor Alan DershowitzDr Alan Dershowitz

KKN ble re-startet i desember 2016 - i grevens tid. Kristenfolket i Norge trenger nemlig at en slik bevegelse reises opp som ikke bare er opptatt av kosmetikk og image, men som faktisk utkjemper de reelle kampene. Slaget står i Norge og Europa!

La oss ikke drømme oss bort foran tv-skjermen i Langtvekkistan. Der utretter man lite. Det er på slagmarken at kampene utkjempes - og vinnes!

Men jeg blir inspirert av den amerikanske debatten. At KKN er takknemlig for President Donald Trump, er ingen hemmelighet. Den mannen holder sine ord. Han har vist veien overfor Israel, NATO-partnere og Korea-halvøya. Han har satt USA i respekt verden over. Og han leder sitt eget land til økonomisk fremgang og juridisk reformasjon.

En av Trumps støttespillere er Harvard-professor Alan Dershowitz. Han er slett ikke en kristen og deler heller ikke Trumps agenda i enhver henseende. Men Dershowitz gjennomskuer spillet som brettes ut av MSM (hovedstrøms-media) og Washington-eliten.

I løpet av noen få dager vil forhåpentlig Trumps kandidat til det viktige ledige embedet i Høyesterett, Brett Kavanaugh, bli stadfestet av Senatet, slik at USA får en sammensetning av Høyesterett som reflekterer landets behov for høyverdig etikk.

Men i kampen for å forhindre stadfestelsen av Kavanaugh har MSM og Washington-eliten dratt frem de nedrigste påstander. Den respekterte 53-årige Kavanaugh har aldri hatt et løssluppent seksuelt liv, men nå står to kvinner frem med påstander om seksuelle overgrep som angivelig skal ha skjedd i 1982 og 1984! Ingen andre av skolekameratene fra den tid har noen erindring av at noe slikt kan ha skjedd på fester der angivelig en rekke personer skal ha vært til stede. Og de to kvinnene selv er ikke sikre på at den angivelige overgriperen var Kavanaugh. Men likevel skal anklagen brettes ut nå - 34-36 år senere....

Alan Dershowitz anbefalte i et intervju jeg så igår på Fox News at Kavanaugh, Trump og Senatet må være sterke og ubøyelige. Disse ryktemakerne har ingen ting å stille opp med!

Vi tar også imot denne oppfordringen fra Dershowitz for Norge. Altfor lenge har kristenfolket logret med halen. Men KKN er villig og kapabel til å ta de nødvendige oppgjør - om nødvendig også i rettssalen. Vi aksepterer ikke løgnerne og ryktemakerne som hylles av de norske MSM-mediene og den selverklærte norske «elite». De er like u-troverdige som løgnerne og ryktemarkerne i Washington.

Powered by Cornerstone