KKN taler/Lederens notater/KKN anno 2018 er på «Veien til SEIER!»

KKN anno 2018 er på «Veien til SEIER!»

Jan-Aage Torp
05. Mai 2018
KKN anno 2018 er på «Veien til SEIER!»Hedalen Stavkirke

I 1991 ble den menigheten jeg ledet i Lillestrøm omdøpt til Seierskirken, og vi utga en periodisk avis i 1990-1994 under navnet «SeiersTRO». For meg var det derfor en stor opplevelse å delta på de årvisse konferansene i USA i regi av Christian Coalition, under ledelse av Pat Robertson, som ga konferansene headingen «Road to VICTORY!»

KKN tilpasset den amerikanske headingen til norske forhold og kalte våre St. Hans-samlinger i Oslo-området, «Veien til SEIER!» Både i 1994, 1995, 1996 og 1997 hadde vi St. Hans-samlinger på Hersjøen i Mogreina under headingen «Veien til SEIER!» Professor Arvid Tångberg og undertegnede talte alle fire årene, og ærverdige Emanuel Minos og Ludvig Karlsen medvirket også, sistnevnte med støtte av «gutta og jentene» fra Evangeliesenteret. Det var reformatoriske Jesus-stevner med tro, glede og alvor.

Nå er vi igang igjen: 22.-24. juni arrangerer KKN igjen St. Hans-stevne, 20 år senere! Denne gangen blir det i samarbeid med nydelige Solheimen Konferansehotell i Sør-Aurdal kommune, ved foten av Valdres, 400 meter fra Hedalen Stavkirke (bygd 1165).

Progammet er på det nærmeste klart. La oss allerede nå fortelle at «Veien til SEIER!» anno 2018 vil sprenge alle grenser i forhold til hva vi opplevde på 1990-tallet. Nå står vi enda sterkere i Norge og internasjonalt, og det vil merkes. Følg med når vi kunngjør programmet og påmeldingsinformasjonen i de nærmeste dagene.

Det er tid for SEIER for evangeliet i Norge og Europa!

Powered by Cornerstone