Aktuelt/Sylvi Listhaug

Sylvi Listhaug

KKN Media
09. Mai 2021
Sylvi ListhaugFoto: Sahar Zargar

Velkommen til å se Sylvi Listhaugs hyllest til Norge på Nasjonaldagen på TV Visjon Norge!

På selveste Nasjonaldagen - Syttende Mai - er Sylvi Listhaug gjest i «Hovedstaden med Pastor Torp». Mandagskvelden kl 19:00 er fast sendetid for Torps ukentlige program på TV Visjon Norge, og i år sammenfaller dette med den store dagen.

- Jeg spurte Sylvi Listhaug om hun ville være gjest, og at mitt ønske var at dette ville oppleves som «Sylvi Listhaugs hyllest til Norge på Nasjonaldagen», og jeg ble oppriktig glad da hun svarte ja, sier Jan-Aage.

- Sylvi Listhaug er verdikonservativ og en varm familiekvinne, samtidig som hun er en progressiv og effektiv leder. Jeg tror at det norske folk vil få se disse egenskapene av henne i Hovedstaden på Syttende Mai, og at dette blir en enestående anledning til å møte henne «på nært hold» som nyvalgt partileder og statsministerkandidat for Fremskrittspartiet, sier den forventningsfulle Pastor Torp, som legger til at møtet med Sylvi Listhaug under den pandemi-begrensede feiringen av Syttende Mai, blir en særskilt oppmuntring for «norske mann i hus og hytte». 

Sylvi Listhaug ble igår valgt til ny leder av Fremskrittspartiet (Frp) under partiets landsmøte.

Sylvi Listhaug er stortingsrepresentant fra Møre & Romsdal.

Powered by Cornerstone