Aktuelt/Nyttårssamling i Oslo for Troen, Familien og Friheten

Nyttårssamling i Oslo for Troen, Familien og Friheten

Norge Idag, Finn Jarle Sæle
26. September 2022
Nyttårssamling i Oslo for Troen, Familien og FrihetenJerzy Kwasniewski, Jan-Aage Torp og Gabriele Kuby (foto: Oslokirken)

Gabriele Kuby fra Tyskland og Jerzy Kwasniewski fra Polen blir hovedtalerne på nyttårssamlingen til Kristen Koalisjon Norge (KKN) i Oslo fredag og lørdag 6.-7. januar 2023. Tema blir: Troen, Familien og Friheten. Dette forteller KKNs formann Jan-Aage Torp til Norge Idag.

Hyllet av Pave Benedikt

- Gabriele Kuby er fra München, og er verdensberømt for sine bøker, ikke minst «Den globale seksuelle revolusjon - Ødeleggelsen av frihet i navn av frihet», som er oversatt til mer enn 15 språk, og hun ble hyllet av Pave Benedikt i 2015: «Gabriele Kuby er en modig kriger imot ideologier som til syvende og sist resulterer i menneskets ødeleggelse.» I hennes aller nyeste bok, «Propaganda - Myten om demokratiet», tar hun et oppgjør med den vestlige verdens medier og globale organisasjoner.

- Det er en begivenhet at Gabriele Kuby kommer til Norge, og attpåtil som gjest av KKN, mener Jan-Aage Torp.

De 28 mektigste i Europa

Den andre hovedtaleren er Jerzy Kwasniewski, President for Ordo Iuris i Warsawa, som vil tale om krigen for barnet i mors liv i Europa, og om familieverdiene. 

- Jerzy Kwasniewski er for tredje år på rad kåret av den ledende avisen Politico Europe til en av Europas 28 mektigste menn, sammen med bl.a. President Macron i Frankrike, President Erdogan i Tyrkia, Storbritannias statsminister Boris Johnson, Manchester Uniteds fotballikon Marcus Rashford, Presidenten for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen og Russlands President Vladimir Putin.

Kwasniewski har talt hvert år siden 2018 på KKNs konferanser.

Vårt Land advarte

Torp minner om at avisen Vårt Land advarte på lederplass den 14. juni 2021 imot ethvert samarbeid med Kwasniewski og ham selv: 

«Det er skremmende og dypt bekymringsverdig at en organisasjon som Ordo Iuris stadig får innpass i viktige organer rundt om i Europa.»

Vårt Land hevder at vi «kan ikke lenger ignorere disse stemmene, eller avfeie dem som marginale og uten betydning».

- Det er tydelig at vi trenger Kwasniewski i Norge, og med Kuby og Kwasniewski i to-spann blir KKNs nyttårssamling en gigantisk gjennombruddskonferanse, hevder KKNs formann Jan-Aage Torp.

Omfattende nettverk

KKN-lederen er i ferd med å bygge et omfattende nettverk for fornyet kamp for barnet i mors liv og for de kristne og naturrettslige familieverdier. Dette har ført til at han har fått en talerstol hos ambassadører fra ledende land i Oslo. Og deretter i parlamenter og regjeringskretser rundt om i verden, som Romania, Egypt, India og Kina.

Powered by Cornerstone