Aktuelt/Nyttårssamling i Oslo for Troen, Familien og Friheten

Nyttårssamling i Oslo for Troen, Familien og Friheten

Norge Idag, Finn Jarle Sæle
22. Juni 2022
Nyttårssamling i Oslo for Troen, Familien og FrihetenJerzy Kwasniewski, Jan-Aage Torp og Gabriele Kuby (foto: Oslokirken)

Gabriele Kuby fra Tyskland og Jerzy Kwasniewski fra Polen blir hovedtalerne på nyttårssamlingen til Kristen Koalisjon Norge (KKN) i Oslo fredag og lørdag 6.-7. januar 2023. Tema blir: Troen, Familien og Friheten. Dette forteller KKNs formann Jan-Aage Torp til Norge Idag.

Pave Benedikt anbefalte

- Gabriele Kuby er fra München, og er verdensberømt for sine bøker, ikke minst «Den globale seksuelle revolusjon - Ødeleggelsen av frihet i navn av frihet», som er oversatt til mer enn 50 språk, og ble av Pave Benedikt i 2014 hyllet som årtiets viktigste bok i kampen for familieverdier og imot pride-ideologien. I hennes aller nyeste bok, «Propaganda - Myten om demokratiet», tar hun et oppgjør med den vestlige verdens medier og globale organisasjoner.

- Det er en begivenhet at Gabriele Kuby kommer til Norge, og attpåtil som gjest av KKN, mener Jan-Aage Torp.

De 28 mektigste i Europa

Den andre hovedtaleren er Jerzy Kwasniewski, President for Ordo Iuris i Warsawa, som vil tale om krigen for barnet i mors liv i Europa, og om familieverdiene. 

- Jerzy Kwasniewski er for tredje år på rad kåret av den ledende avisen Politico Europe til en av Europas 28 mektigste menn, sammen med bl.a. President Macron i Frankrike, President Erdogan i Tyrkia, Storbritannias statsminister Boris Johnson, Manchester Uniteds fotballikon Marcus Rashford, Presidenten for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen og Russlands President Vladimir Putin.

Kwasniewski har talt hvert år siden 2018 på KKNs konferanser i Norge.

Vårt Land advarte

Torp minner om at avisen Vårt Land advarte på lederplass den 14. juni 2021 imot ethvert samarbeid med Kwasniewski og ham selv: 

«Det er skremmende og dypt bekymringsverdig at en organisasjon som Ordo Iuris stadig får innpass i viktige organer rundt om i Europa.»

Vårt Land hevder at vi «kan ikke lenger ignorere disse stemmene, eller avfeie dem som marginale og uten betydning».

- Det er tydelig at vi trenger Kwasniewski i Norge, og med Kuby og Kwasniewski i to-spann blir KKNs nyttårssamling en gigantisk gjennombruddskonferanse, hevder KKNs formann Jan-Aage Torp.

Omfattende nettverk

KKN-lederen er i ferd med å bygge et omfattende nettverk for fornyet kamp for barnet i mors liv og for de kristne og naturrettslige familieverdier. Dette har ført til at han har fått en talerstol hos ambassadører fra ledende land i Oslo. Og deretter i parlamenter og regjeringskretser rundt om i verden, som Romania, Egypt, India og Kina.

Powered by Cornerstone