Aktuelt/Setter dagsorden gjennom engelske og norske «talkshows»

Setter dagsorden gjennom engelske og norske «talkshows»

KKN Media
06. Februar 2021
Setter dagsorden gjennom engelske og norske «talkshows»

Siden 15. desember 2020 har et nytt talkshow-konsept dukket opp fra det store intet, nemlig engelske «Insight» og norske «Innsikt», begge ledet av KKNs formann Jan-Aage Torp. Den engelske utgaven sluttet å sende på Facebook for en måned siden, men vokser videre ved å publiseres på en rekke globale plattformer. Det er nå mer enn 50.000 som følger programmet hver onsdag. Den norske utgaven har vært produsert tre fredager på rad. og har foreløpig nådd 1.500 seere hver uke, med en raskt oppadstigende trend.

- Jeg er veldig takknemlig for denne anledningen til å sette dagsorden, fastslår Jan-Aage Torp som er pastor i Trossamfunnet Oslokirken. - Begge språkutgaver har bidragsytere på høyt nivå, og det er tydelig at vi tar opp forhold og presenterer vinklinger som ingen andre i Norge, og knapt ingen andre internasjonalt.

- Oslokirken er sendepartner i Europas mest profesjonelle og største kristne tv-kanal, TV Visjon Norge, der mine ukentlige programmer Hovedstaden sendes hver mandag kveld kl 19:00, og Visjons leder Jan Hanvold forteller meg at han ønsker at Insight og Innsikt skal gå på henholdsvis TV Vision Heaven og TV Visjon Norge. Dette vil utvide vår seerkrets, men ikke minst er jeg glad fordi vi har aldri hatt ønske om å satse på TV på egenhånd. Vi inngår i den nye europeiske verdikonservative enheten mellom kristne og verdibevisste mennesker, hvor TV Visjon er viktig, sier Jan-Aage.

- Jeg er forsiktig med å røpe på forhånd hvem som er gjester i mine programmer, men fremover vil jeg presentere eksperter og ledere på øverste nivå fra politikken, akademia, fagekspertise, kirker og verdibevegelser, understreker Torp.

Powered by Cornerstone