Aktuelt/— Barnevernkonferansen utsettes

— Barnevernkonferansen utsettes

Norge Idag, Aleksander Overå
31. Mai 2023
— Barnevernkonferansen utsettesAina og Jan-Aage Torp er pastorer i Oslokirken som sammen med KKN arrangerer Barnevernkonferansen i Studio 28. — Vi beklager utsettelsen, men er dessverre ikke herre over situasjonen som forårsaket dette, sier Jan-Aage Torp. Foto: Daniel Haddal, Oslokirken (innfelt)

I en pressemelding fra KKN sier styreformann Jan-Aage Torp at de er nødt til å utsette Barnevernkonferansen som opprinnelig skulle finne sted 1. juni i Studio 28 i Oslo.

Blant de høyt profilerte talerne som skal delta på konferansen er regissøren av storfilmen fra Bollywood «Mrs Chatterjee vs Norway», Ashima Chibber, Valeriu Ghiletchi, som har ledet en gransking av barnevernet på vegne av Europarådet, advokat G.V. Rao som fører saker for Indias Høyesterett, Marius og Ruth Bodnariu fra barnevernssaken i Naustdal og psykologspesialist Einar Salvesen. Det er Oslokirken og KKN som arrangerer konferansen

— Barnevernkonferansen som var berammet til torsdag 1. juni i Oslo, er blitt utsatt med noen uker av praktiske årsaker som er knyttet til den tekniske TV-siden ved arrangementet i Norge, skriver KKN.

— Vi beklager det, men er dessverre ikke herre over situasjonen som forårsaket dette, sier KKNs styreformann Jan-Aage Torp.
— Ny dato kunngjøres snart. Alle talerne blir med på den nye datoen, og alle internasjonale samarbeidspartnere likeså, fastslår han.

Powered by Cornerstone