Aktuelt/Avskjedsmiddag med Indias ambassadør

Avskjedsmiddag med Indias ambassadør

Norge Idag, Aleksander Overå
10. Mai 2023
Avskjedsmiddag med Indias ambassadørIndias ambassadør dr. Bala Bhaskar sammen med Oslokirkens pastorpar Aina & Jan-Aage Torp. Foto: Oslokirken

Indias ambassadør til Norge, Bala Bhaskar, har hatt et tett samarbeid med Oslokirken. Søndag kveld deltok pastorene Aina og Jan-Aage Torp på en avskjedsmiddag i forbindelse med at Bhaskars tid som ambassadør i Norge snart er forbi. — Det var vemodig å ta farvel, sier Aina til Norge IDAG.

— Vi ble invitert på en høytidelig avskjedsmiddag med Bala Bhaskar, som har vært Indias ambassadør siden 2020, og hans kone Kavitha, forteller Jan-Aage Torp til Norge IDAG.

— Det var vemodig, sier Aina Torp.

— Spesielt Jan-Aage har samarbeidet tett med dr. Bhaskar om alt fra religionsfrihet og Gandhis ikke-vold-filosofi til TV-programmer og hans offisielle besøk i India i januar i år. Ambassadørparet og vi har titt og ofte møttes til lunsj, middag og te, så vi kommer til å savne dem.

Samtidig er Aina Torp forventningsfull til den nye ambassadørens ankomst senere i sommer.

— Vårt samarbeid med det offisielle India vil fortsette for fullt, understreker hun.

— På avskjedsmiddagen var kremen av norske næringslivsledere og ledere i norsk akademia til stede, i tillegg til representanter for den indiske diasporaen i Norge, forteller Jan-Aage. 
— Og kun Oslokirken fra den norske livssyns-floraen, sier han.

— Vi koste oss i hyggelig selskap og med nydelig indisk mat, forteller Aina.

Powered by Cornerstone