Strategisamling for 2018 med ledere fra Brüssel og Athen

04. November 2017

Lørdag 6. januar arrangerer KKN Strategi-samling for 2018 med innledninger ved 2 fremstående europeere:

Strategisamling for 2018 med ledere fra Brüssel og AthenLeo van Doesburg Strategisamling for 2018 med ledere fra Brüssel og AthenGeorge E. Markakis

Leo van Doesburg er nederlender og bosatt i Brüssel i egenskap av direktør før European Christian Political Movement (ECPM). van Doesburg er sentral ideolog og strateg med stor innflytelse i parlamenter over hele Europa. Den rumenske senator Ben-Oni Ardelean som var KKNs gjest i juni, anser van Doesburg som en av sine nærmeste venner. van Doesburg vil innlede til samtaler omkring erfaringer i Europa og Norge, og veien videre.

George E. Markakis er født på Kreta, og har i mange år vært bosatt i Athen. Tidligere var han land-direktør for Proctor & Gamble, men for 15 år siden gjensvarte han på Herrens kall til fulltids forkynnertjeneste. Han leder Shalom-senteret i sentrum av Athen, og har en internasjonal forkynnertjeneste. Han er med i eksekutiv-komiteen for European Apostolic Leaders som ledes av Jan-Aage Torp. Markakis vil undervise om EKKLESIA, dvs kirken og dens autoritet, og vil formidle innsikt fra sitt inngående kjennskap til det greske språk.

Skriftlig påmelding sendes til KKN via email, og er ikke godkjent før du har mottatt skriftlig bekreftelse fra vårt kontor. Det er begrenset plass.

KKN inviterer medlemmer, men også noen nøkkelledere i norsk samfunnsliv som ikke er medlemmer av koalisjonen.

Dagen ledes av Finn Jarle Sæle og Jan-Aage Torp.

Strategi-samlingen holdes i kapellet til Restoration Oslo i Dronningens gate 23, og varer fra kl 12:00 til kl 18:00, med innlagte kaffepauser.

Det blir live streaming på Facebook.

Strategisamling for 2018 med ledere fra Brüssel og Athen
Powered by Cornerstone