Kroatisk Ja til LIVET-leder til Norge

29. Mai 2017
Kroatisk Ja til LIVET-leder til NorgeAnte Caljkusic med plakaten der den kroatiske teksten betyr: «Jeg er verd å kjempe for!»

I tidsrommet tirsdag 10. til søndag 15. oktober kommer den kjente Ja til LIVET-lederen fra Kroatia, Ante Caljkusic, til Norge som gjest av Kristen Koalisjon Norge. Han leder bevegelsen «40 Dager for LIVET» som mobilserer kroatere til bønn foran sykehus og abortklinikker i 28 kroatiske byer og kommuner. Caljkusic er en av initiativtagerne til de årlige «MARSJ for LIVET» som samler 15.-20.000 kroatere til å marsjere for det ufødte barnet gjennom Zagrebs gater.

Ante Caljkusic er land-representant for Kroatia i den internasjonale bevegelsen «40 Days for LIFE» som ledes i Europa av engelskmannen Robert Colquhoun i London.

Besøket i Norge vil omfatte flere byer, og vi vil ha møter med så vel katolikker og ortodokse som protestanter. Caljkusic er katolsk teolog. Ante og Jan-Aage har gjennom de siste seks måneder utviklet et tett samarbeid gjennom bevegelsen European Apostolic Leaders, og nå vil det også omfatte Norge.

Sangen nederst på siden er tema-sangen for «40 Dager for LIVET» i Kroatia, og et skrevet av Antes kone, Sara Caljkusic.

Jan-Aage Torp og Ante Caljkusic sammen i EU-parlamentet i Brüssel i desember 2016.
Powered by Cornerstone